mandag 21. januar 2013

En ny utfordring

 
NIB jentenes utfordring denne måneden er" Vis meg din tv"
Tv`er jo noe man har lyst til å hjemme litt bort.Passer ikke alltid like perfekt inn i interiøret.Vi ønsket oss en stor bokreol og fikk en snekker til å lage en til oss.Og da ble det en fin plass til tv i midten.
 
 Ha en fin mandags kveld
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

  1. det er så flott i TV-kroken din og de day-bedene er bare hærlige og samstemte. Er nok veldig greit å ha den for seg selv der oppe. Vi har gjemt vår litt i bakgrunnen av pipa til peisen og det funker helt perfekt.

    SvarSlett
  2. Det er så fantastisk lekkert i den nye soveromsstuen deres. I love it!

    Ønsker deg en deilig tirsdag :-)

    Klem Katrine

    SvarSlett
  3. Ååå så fint og lekkert !! Lykke til - herlig bidrag !

    SvarSlett
  4. Herlig Tv-stue! Lykke til med et flott bidrag :)

    SvarSlett
  5. Herlig Tv-stue! Lykke til med et flott bidrag :)

    SvarSlett
  6. For et herlig bidrag!
    Tvi tvi i utfordringen hos NIB :)

    Fin fin kveld til deg

    SvarSlett
  7. Hei hei:)
    Fant denne fine bloggen gjennom Boligdrøm. Har skrevet et innlegg om deg på min blogg, nydelig hjem og reportasje. Legger meg til som følger og gleder meg til å titte innom deg igjen♥
    Klem Mari

    SvarSlett
  8. stilfullt hos deg! Leste den flotte reportasjen din i BoligDrøm i går kveld. Et flott hjem du har, Håper alt er bra med deg, så må vi skravle litt igjen snart, når jeg bare får hode over vann igjen...

    SvarSlett
  9. Hei,liker stilen din veldig godt!) Holder på med omgjøring i stue jeg,og lurer veldig på hvilken farge du har på veggene i tv-stua??Har fallt veldig for grått og greige,og synes din farge her var kjempefin!!))

    SvarSlett
  10. Digger dette rommet! Ser helt herlig ut å kunne sitte/ligge i de stolene. ;) Med den farven på veggen blir det også en lun stemning i rommet.

    Smart å bygge en bokhylle som er tilpasset rommet.

    Håper du har gode dager. Mye å gjøre? Skal vi gjøre et nytt forsøk på en kaffe/lunchavtale? Hihi. ;) Si fra når du har en ledig dag da.

    Klem

    SvarSlett
  11. Hei! Leste om bloggen din i Boligdrøm, og måtte inn og kikke. Veldig fin blogg, og så fint TV-rom! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt de daybed'ene/sjeselongene?
    Kjersti

    SvarSlett