onsdag 24. juni 2009

Ferdig barnerom

Tusen tusen takk alle sammen for de utrolig skjønne komentarene jeg får av dere.Jeg setter så stor pris på hver eneste en av de.Det gir meg masse energi og lyst til å fortsette med alle mine små og store prosjekter.
Her kommer et bilde ras av rommet til Mathilde.Dette var siste gjøre mål før sommer ferien.Hvis jeg ikke hadde gitt meg nå tror jeg mannen min hadde bunnet meg fast til en stol.Tror han er lei av å komunisere med meg på hodet i et malings spann eller løpende forbi til og fra ett eller annet...........Nå blir det lange late dager med rød vins glasset i hånden på terrassen .God sommer til alle mine blogg venner ,vi blogges igjen i august.



(skapet er ikke helt ferdig enda,min pappa har laget hyller som skal på plass,det skal også glass inn i dørene.)























































































søndag 21. juni 2009

2 nye prosjekter ferdig..........

Snakk om å være produktiv..........ja her går det unna om dagen.Skal helst gjøre hundre ting på en gang..........Men nå er jeg stort sett ferdig med all ideene jeg har hatt i hode en stund.Å det føles helt herlig.Nå er det spådd kanon vær en uke og det skal nytes.
Her er stolen og skapet ferdig som skal inn på minste mor sitt rom.Og rommet ble ferdig i kveld etter at vesla hadde sovnet.Så i morgen tidlig skal hun se sitt nye rom.Kommer bilder til uken.........

Kos dere i fin været og nyt hverandre...klem fra meg