onsdag 17. september 2008

Hei og hå:)Viser dere noen nye bilder av gangen,som forøvrig er ny oppusset.Gangen har vært helt hvit noen år.Synes det ble litt kaldt å kjølig.Hyggelig å ønske gjester velkomne med duse lune farger.Dette herlige reins dyret bare ramlet jeg over i Stockholm i sommer.Den måtte bare få lov til å bli med hjem.Har også to stk til i mindre utgave(babyene til denne)men det får vel være grense for antall reinsdyr hoder i gangen,blir jo rene dyreriket.De får bo i et annet rom.

Dette skapet er oprinnelig et hvit skap fra Skeidar,det har gulnet litt i malingen med tiden,så det var ikke like fint lenger.Ble veldig fornøyd med fargen.Leter etter de perfekte håndtakene til,men har ikke kommet over noen enda.Tar en tur innom Albertines verden når nyhetene kommer,så blir det nok en løsning.

Dette inngangs partiet ble bygget for ca 3 år siden,tror det var en av mine lykkligste dager.Før denne gangen var ferdig,hadde vi et bitte lite inngangs parti ,hvor man måtte gå ut for å bytte mening.Det var plass til kun en om gangen.Så da forstår dere sikkert hvor mye dette betydde for mor.Kan jo tenke dere vilket kaos det ble med 700 par jakker og sko i et rom på under 1 kvadrat(litt større kansje)så dette er drømmen......kansje vesle mor skal få de to andre reins dyr hodene til sine knagger,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,det hadde sikkert vært stas.kansje hun da gidder å henge opp jakken sin...

Æsj nå må jeg gå på jobben....er så hyggelig å bruke formiddagen hjemme sammen med dere.

13 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Tusen takk for award!
Du, så utrolig fint du har det :o) Den gangen din... jeg forstår så godt hvorfor det var fantastisk! Vi leier ut kjelleren, hvor min store hall var. Så nå bruker vi verandadøren som inngang fram til vi får bygt om kjølerommet til inngang. Det er rett og slett håpløst. Ungene kommer rett inn i stua, med jakker, sko, søle og snart våte sko. GLEDER meg til han får tid til å jobbe litt hjemme her.

Garasjen din likte jeg veldig godt, vi skal også bygge en, men det blir en stund til. Og jeg er helt enig, det må passe sammen. Vi har en høyt hus, så garasjen kan bli stor nok ihvertfall uten at det ødelegger. Brostein er det fineste jeg vet, men det går desverre ikke ann her, for det renner en del vann ned under gården vår og ned i elva. Kunne godt tenkt meg det da.

Klem

MissValentin sa...

Åh, tusen tusen takk for award :D
Det var kjempe trivelig asså :D

Likte det reinsdyr hodet kjempegodt, de har mye flott i Sverige ;D

Klemmer

Anja-Elin sa...

Fin blogg du har :) Kjempefint soverom og bad også. Sku ønske vi hadde så store flotte rom også. :) Men ein får vel ikkje plass til alt mulig i ei leiligheit. Lyst på hus, og betre plass.. :)
Ønsker deg ein strålande dag! :)

. sa...

Heisann og TUSEN TAKK for award. Du gjør meg glad!!
Har nå sittet og sett på alle dine innlegg og kost meg masse. Så masse fine innlegg du har der du viser så masse fint fra hjemmet ditt. Å du den garasjen er jo bare en drøm, den kan du være stolt over, og tenke seg til eget hobbyrom, heldige deg!!!!

Ha forsatt en flott kveld
Gamlå

Villa Luftslottet sa...

Misunnelig, jeg også digger reinsdyr-hodene;)
Ha en fin dag på jobb

Anka sa...

God kveld. Så gøy å ta i mot gjester i en så koselig gang:) Det hjort/reinstyr hode er kjempe tøft. De har det på Kremmerhuset hvor jeg er titt og ofte innom for å se om de fortsatt har det inne. Vil ikke kjøpe noe før jeg har fått huset.
God Torsdags kveld:)

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Oj, vad fint du har hemma! Nu fick jag massor med inspiration inför vår ombyggnad - tack!

Kram,
Ann

Anettes hus sa...

Takk for veldig hyggelig hilsen:) Møblene er fra MIO i Uddevalla.

For et vakkert hjem du har! Kjempe-fin entrè! Likte skapet veldig godt:)

Klem Anette

Daisys home sa...

Jeg likte gangen din veldig godt.Det reinsdyrhodet var jo praktisk da,for å henge fra seg nøkler og sånt på!sånt ønsker jeg meg ogå,til min lille vindfanggang!stilig at det var i sølv.Ha en riktig fin helg!

Kari - My home is my Castle sa...

For en flott gang du har !!!
herlig å ta imot folk på og ikke minst ungene da ;)
Nydelig skap ..

Ha en fin dag

Design by E sa...

wowow!! så fint!!

Trevlig helg!! kram E

LYKKEBO sa...

Bare innom for å ønske deg god helg og gi deg en award:)

C´est la vie sa...

Oj vilket vackert skåp du har i hallen!
Helt underbart!

Kom snart tillbaka till min blogg och butik.

Kram Lina, Stockholm
www.cestlavie.se