fredag 26. september 2008

NYT

Med disse flotte bildene vil jeg ønske dere en fin søndag...disse er lånt fra den fantastiske bloggen ``fin i kanten``det er en svensk jente som har en utrolig inspirerende blogg.Dere finner henne på favoritt listen min.Ta en titt og nyt Er det ikke kult med en mørk farge på veggen,vurdere det i loftstua på garasjen.Tenk så lunt og koselig.
Disse knaggene er utrolig flotte ,,,,,,,, står helt klart på ønske listen.Det samme med dette flotte Tekstfargeskrive bordet og stolen.Men hva sier dere til denne gangen damer............fikk liksom jule stemning når jeg så den.
Denne er jo helt skjønn på et barne rom....
sjekk det gulvet,helt rått.Litt upraktisk å vaske men........

Eller disse to lekre stuene hadde heller ikke vært så dumt.........
Likte også godt utsikten fra dette badet....tror ikke jeg hadde vært så morgen gretten hvis jeg sto her tidlig på morgenen.
Dere må alle ha en fantastisk fin søndag,jeg vil også takke for alle de herlige komentarene jeg får på bloggen:Alle varmer så utrolig godt....takk

3 kommentarer:

Kari - My home is my Castle sa...

fantastisk flotte bilder :))
Og ja... jeg liker mørke farger jeg og ;)
Den ganga var skikkelig flott !!!! For en drøm.....

Ønsker deg en fin uke :)

Minmill sa...

Så mange fine bilder. Kan jo bare drømme om å få det slikt. Det så dyrt ut alt sammen. Men gode ideer er hjertelig velkomne. Du er tøff hvis du klarer å male et rom så mørkt.

Strikkelines sa...

Sånn vill æ å ha det.....sukk