søndag 19. oktober 2008

konkuranse

Jeg blir snart gal hvis jeg ikke finner ut av problemet mitt eller bloggen sitt problem er vel mer riktig.Mine innlegg blir ikke oppdatert på bloggen deres,og det vil jeg jo gjerne.Det ligger et gammelt innlegg som heter høstlyng som aldri har blitt publisert,men det rare er at jeg ikke finner det noe sted.Man bare kommer til en side som ikke eksisterer,men hvordan i svarte svingene skal jeg få det bort. Kan være at noen instillinger på bloggen også er feil,men tror jeg har prøvd det meste.Er det noen som har vært borti det samme problemet?Nå skal det jo sies at jeg absolutt ikke er noe data geni,så det er sikkert en helt enkel greie og ordne.Det vanker faktisk en premie på den som kan hjelpe meg......................................da ble det en liten konkuranse på hvem som kan løse problemet.......

Over til noe annet,dette er faktisk mitt drømme kjøkken.Vi kjøpte nytt kjøkken for 6 år siden,et billig ikea kjøkken.Det har jeg vel egentlig aldri vært noe særlig fornøyd med.Men noen ganger er det sånn at besluttninger må tas raskt og etter lommeboken.Jeg tror vel ikke akkurat det er det første min mann har planer om å skifte ut,men jeg har store planer om å overtale han.Det kan ta litt tid,men det får gå. Ha en riktig fin søndags kveld alle sammen.Og lykke til med konkuransen.......................he he

12 kommentarer:

Fru H sa...

Har dessverre ikke noen gode råd. Men jeg opplevde noe når jeg gikk inn i din blogg som jeg aldri har opplevd tidligere og det er at jeg ble advart fra Google om at siden din kunne innehold ting som kun var beregnet for kun voksne.

Merkelig!

Håper du finner en løsning. Lykke til!

Classic Style in City sa...

hej..vilken härlig köksbild..

Classic Style in City sa...

hej igen..ditt problem med bloggen är märkligt..hmmm???...jag vet inte du kanske ska börja om på nytt igen..det finns som sagt en varningstext innan man kommer in på sidan som fru h beskriver..

C´est la vie sa...

Hej, såg ditt nlägg hos mig. Det går bra att beställa även utanför Sverige men det kostar lite mer i frakt. Mailar dig nu.
hörs igen, Lina

Ida sa...

Der fant jeg endelig tilbake til bloggen din! Besøkte den for en god stund siden, men har desverre ikke funnet tilbake (glemte å legge den i favoritter den gang!). Jeg bare elsker kjøkkenkroken din som du viser der.. det du har gjort med stolene (så enkelt som å legge ett saueskinn over) er helt fantastisk. Jeg får veeeeldig lyst å bytte ut mine slappe sorte skinnstoler.. som var så poppis for to år siden ;-/

Ha en fin uke!

. sa...

uff, så irriterende for deg!
Til din informasjon så fungerer du heller ikke i blogg listen min heller.
Snodig det der. Kanskje det har noe med innstillingene dine å gjøre. Jeg skal sjekke litt og kommer tilbake hvis det kan være noe der.
hilsen Gamlå

. sa...

Hei igjen!!
Har nå sjekket innstilligene til bloggen, og der er det ikke noe du kan ha trykket på for at bloggen din ikke skal kunne vise seg slik de andre bloggene gjør.
Husker tilbake da NIB siden ble laget, at det var mange bloggere som ikke ble oppdatert i bloggrollen til NIB. Det vi da fikk bekjed om var å gjøre en oppdatering på et eller annet, men jeg husker ikke hva det var " Sorry ". Men send en mail til NIB og spør hva det var, så kan du prøve dette!! Lykke til og jeg håper det ordner seg for deg, for det må være irriterende og ha det slik.
klem fra Gamlå

Minmill sa...

Hei. Jeg har heller ikke råd for blogg problemet ditt. Men er innom for å kikke på bloggen din. Har vært innom her før og synes det er gøy å være innom igjen :o.
Fint kjøkken du viser. Kjenner meg igjen av beskrivelsen av kjøkkenet ditt. Vi har sånn passelig løsning selv, men jeg har valgt å avvente noen år til. Det koster tross alt penger og bytte det. Mye arbeid er det også.

Ha en superduper dag.

. sa...

send meg passordet og brukernavnet ditt så skal jeg se om det er likt mitt oppsett!!
email er neminemi@hotmail.com
hilsen Gamlå

Albertines verden sa...

Så bra, nå virker det jo, igjen. Besøkstelleren også! Flott! Hadde akkurat tenkt å sette meg ned for å se på det igjen, da slapp jeg det. Snakkes.

My New England Dream sa...

Så flott kjøkkenbilde du viser frem:o) Kjempekoselig!
Håper du finner ut av blogg-problemene!
Ha en fortsatt fin kveld!

. sa...

hei hei bare meg igjen her!!

Vil bare si at det ligger noe til deg i bloggen min, en award.