mandag 16. mars 2009

Nye vår gardiner

Har lyst på nye gardiner i spise stuen.Har sett mange steder at litt røffe silke gardiner er HOT.Disse på bildet er noe sånt jeg kunne tenkt meg.Litt blanke og røffe.Tror vel det blir fake silke for min del, dr.....................jo ikke penger¨.....he he.Skikkelig KULT med maken lift gardin også.
Ønsker dere en fin uke ,nå er det iallfall spådd litt vår temraturer på Østlandet,og da er det bare rett ut i sol veggen med te koppen og ullteppe...........

12 kommentarer:

JK sa...

Slike gardiner er lekre!! Har sett noe lignende hos boliger til salgs på finn.no... ( boliger som er stylet for salg)
:)

Lindas hus sa...

Å ja, sånne vil jeg også ha....!!!! Men de er jo så dyre og når man trenger minst 8 lengder får det bli etterligning hos meg å!!!

Anka sa...

Hei! Nå har jeg oppdatert meg på bloggen din. Så fint rommet du pusset opp ble. Nyyydelig stol du har fikset opp og det tregulvet vil jeg også ha:-D Klem fra meg.

Tiril sa...

Disse var jo råkule, råsilke er jo flott , men desverre så dyrt, kjenner du noen som skal til China, må du be de kjøpe .hihi.. koster nesten ingenting der. Ha en fin dag.

Bouvbear sa...

dritlekkert...tja..da får vi stryke lingardinene på litt sterk varme da så de blir blanke..eller...??

Nettan sa...

Snyggt! Alltid kul med lite nya gardiner, vill gärna ha lite "lättare" på vår och sommar!
Kram Nettan

Anonym sa...

Utrolig fine gardiner ja!! Må si jeg liker stilen og smaken din veldig godt :) Ikke så helt ulik min! Kan jeg spørre om hvor de utrolig stilige rammene over sjenken på headeren din er fra?? Ønsker meg sånne!
Ha en fin kveld.

charm design sa...

Hei Pernille
Jeg forstår ikke helt hvordan jeg kommer inn på bloggen din.På siden din står det bare vilke blogger du leser.Men du har kansje ingen egen blogg.
Rammene har jeg kjøpt hos Galleri graff i Askim og de har utrolig mange flotte rammer.Ser at du er fra Østfolg så det er kansje ikke så langt unna.

Elin sa...

De gardinerna var verkligen jätte fina... Så lyxigt...

Liknar de som jag nyligen satt upp hemma... De hittade jag till ett mycket bra pris på hemtex...

Jätte snygg bild...

Många kramar
Elin

Livy sa...

Det var veldig fine gardiner, de kunne jeg tenkt meg også!

Anonym sa...

Tusen takk for svar angående rammene! Jeg har ingen egen blogg (kun en google mailkonto for å kunne kommentere på enkelte blogger), derfor er det ikke så rart at det ikke skjer noe når du trykker på meg :)

yanmaneee sa...

yeezys
balenciaga sneakers
nike air max
curry shoes
jordan 6
supreme hoodie
adidas gazelle
golden goose outlet
retro jordans
air max 270