onsdag 22. juli 2009

hjelp......jeg får besøkDa var ferien over for denne gang........Vi har hatt to fantastiske uker.Har vært igjennom mange land.Sverige,Danmark,Tyskland,Frankrike og Spania.En heellllsikkes lang kjøre tur.Men vi har stoppet å sett mange fine byer .Grenoble på vei nedover og Hamburg på vei hjemover.Grenoble, en nydelig alpe landsby i Frankrike.Hele byen er omringet av store flotte fjell.Hamburg ble jeg veldig positivt overasket over.Er ikke spesielt begeistret for Tyskland men forandret litt mening etter å ha vært i Hamburg.Å for et utrolig utvalg av interiør butikker.Anbefaler en shopping tur dit,og det er jo absolutt ikke langt heller.En time med fly.Ble desverre ingen shopping på meg,får det liksom ikke helt til med hele familien skrikende på fortauet utenfor.Viser dere noen bilder av Hamburg og noen av de flotte interiør butikkene jeg var innom.


I morgen får vi besøk av en fotograf som skal ta bilder..........gru gleder meg.Kom hjem sent i går kveld og kofferter og alt sto på hodet over alt.Så her har vi holdt på i hele dag............ikke vi men jeg............Mannen min synes jo det så bra ut før vi begynte.


Mer info kommer senere.10 kommentarer:

Nina sa...

Hei hei:)
Ser ut som du har hatt en fin og
innholdsrik ferie.
Og Hamburg ser ut til å være plassen for meg.....
Har fulgt bloggen din er halvt års tid og har stor sans for stilen din. Jeg er også glad i "matchen" gammelt og nytt.

Nå har jeg endelig fått min egen blogg, er skikkelig fersking.
Håper du tar en titt:)

Linda sa...

Velkommen hjem til regnværet..Jeg er også alltid vært skeptisk til Tyskland(kan det ha en sammenheng med alle Kiel turene som barn....hi hi...)Men bildene du viser ønsker jeg meg bare til Hamburg:D Og nå fikk du meg også veldig nysgjerrig på hva som kommer til å skje hjemme hos dere! Gleder meg å følge fortsettelsen!Ha en fin dag. Linda

Farmendamen sa...

Velkommen hjem fra ferie til regn, men det skal bli bedre.
Så spennende ting som skjer hjemme som deg da, fotograf o greier...
Ha en fin helg.

små og store drømmer sa...

Hehe.. Typisk menn. Min er sånn han også :)
Så spennende med fotograf. Gleder meg til flere detaljer.
Jeg kunne også tenkt meg et besøk i de interiørbutikkene du har vært i.
Kjøre ned med bil og tillheger.. :) :)
Lykke til med forberedelser og fotografering i dag.
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Så spennende!!!
Lykke til...
klem

Fire Hjerter sa...

Jeg har bodd ett år i Grenoble så det var artig å høre at du hadde vært innom der. Tok dere "kulene" opp på fjellet?

Lykke til med besøket.

Design by E sa...

wow vilka vackra butiker,,åh vad kul att det kommer en tidning o fotar hos dig,så vackert som du har så kommer de bli toppen..tack för din kommentar hos mig..kram E

Anka sa...

Hola og velkommen hjem:) Skjønner at dere har hatt en knaall ferie, koselig. Spent på denne fotografen da! Fortell, fortell!!! Lykke til;)

Farmendamen sa...

Takk for besøket. Svar på spørsmålet ditt. Jeg malte først med hvitfarge og patinerte ikke laserte etterpå.
Ha en kjempefin helg!
Klem
Lisemette

Anonym sa...

La meg slå et slag for Tyskland - og ikke bare Hamburg, Berlin og de andre store shoppingmekkaene. Det finnes så maaange nydelige småbyer med gågater, bindingsverkshus, konditorier. F.eks. Lübeck, Celle og Goslar, som alle ligger i nord, ikke langt unna om man først er i Hamburg eller Kiel. Dagens reklame fra en ukjent gjest....:)