søndag 30. mai 2010

Trenger litt hjelp!

Hei...............håper dere har hatt en kjempe fin søndag.I morgen kommer god været og varmen til Østlandet .Det er sol så langt mann kan se fremover på værmeldingen.
Det er nesten for godt til å være sant.
Vi lurer på om noen har et godt tips til oss angående denne døren.
Den er blitt stygg og slitt etter bare noen få års bruk,vi har også lyst til å bytte farge til sort.
Er det noen som kjenner til et lakkerings sted som utfører en sånn jobb(Østfold/Akershus)?Tror vel sprøyte lakkering blir det beste resultatet ,istedenfor annen type maling.
Riktig god arbeids dag i morgen,klem Heidi

13 kommentarer:

Lindas hus sa...

Hei. Jeg fikk spiseplassen min lakkert av ei flink dame i Skiptvet! Hun heter Oda og er veldig flink. Her er linken hennes; http://34102.vgb.no/ eller søk på møbelreparatøren i Skiptvet:) Jeg har vel også nummeret hennes hvis du trenger det et sted! Tenkte jeg skulle male døren svart jeg også nå ettersom huset blir hvit! Men jeg tenkte å gjøre det selv, men det beste er nok å få sprøyte lakkert det! Lykke til! Klem

cissemosse sa...

Har ikke noe godt forslag til en som er god på å lakkere, men kan se for meg den døren svart og det tror jeg blir super fint! Gleder meg til å se resultatet. Lykke til med jakten på en god lakkerer!

Mona sa...

Hei!

Vår dør er ferdig malt svart fra fabrikken, og den har ikke lengre holdbarhet den heller! Full av skraper og hakk allerede første året. Vi fikk vite at om vi skulle ha svart ytterdør, så mistet vi også garantien. (!?) Vi tok en sjans likevel. Den er fin på avstand da! He he!

Vet at bil-lakkerings verksted ofte tar slike jobber, vet om flere som har fått utført det med møbler i høyglans.

Ha en fin-fin uke med masse sol!

Håper sola strekker seg så lenge til vestlandet også, da blir det bra!

Klem fra Mona ; )

Norwaystyle sa...

Jeg har ikke vært og undersøkt det selv, men jeg har hørt at billakkeringsverkstedet der Plantasjen i Askim lå tidligere (innkjøring til Ihlen) tar oppdrag med å sprøytelakkere møbler osv. Høres kjempestilig ut med svart dør. Jeg skal vise frem bilder fra huset vårt snart, men det er fortsatt litt flyttekaos her :-). Klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Tror det blir kjempe fint med svart dør. Vi har nemlig den døren i svart. :o)
Jeg ville sjekket med billakkerer firmaer. Det ligger i alle fall et slikt ved Morenen. Kanskje de kan ta oppdraget for deg.

Lykke til!

Klem

NL sa...

Vi har sorte inngangsdører og er kjempefornøyd med det.

Vil tro at billakkerer, møbelsnekker eller dør/vindus forretning muligens kan ta på seg oppdraget å sprøytelakkere døra deres etter litt grunnarbeid.

Lykke til og nyt finværet som kommer :)
Klem NL

Anonym sa...

Hei. Jeg har akkurat lik dør som deg, men i grønn umbra. Disse dørene tåler hverken sol eller regn. Jeg skal akkurat til å lakkere min nå i nærmeste fremtid. Men utfordringen er jo hva man erstatter med, mens døra er på lakkering. Min snille nabo skulle hente døren på morgenen. Lakkere og så levere den samme dag. Men jeg må jo være hjemme hele dagen. Blir jo spennende det.

STYLIZIMO sa...

Jeg har dessverre ingen tips på dette, men ville bare si at du har et nydelig inngangsparti.
Tror det kommer til å bli veldig fint med sorte dører.

Lykke til med prosjektet!
Gøy å følge bloggen din. Alt er så fint:)

klem Nina

Camilla`s Castle sa...

Lenge siden jeg har vært på bloggen din ser jeg.. dere har jo vært i Paris:) Helt fantastisk by!:)
Utrolig fine bilder i de forrige innleggene dine!
Har desverre ikke noe tips å komme med ang døren, håper dere finner ut av det!
Ønsker deg en god uke videre!:)
Klem Camilla

Anonym sa...

sjekk tune billakkering i særp...

Therese sa...

Hei Hei,

jeg kjenner til en veldig dyktig bedrift som holder til på Hadeland, litt utenfor området du skisserte, men absolutt verdt en vurdering. Bare en liten time fra oslo. De heter Hadeland møbeldekor og industrimaling, se hjemmeside: http://www.hmd.no/

Med vennlig hilsen Therese

Anonym sa...

Jeg fill hmd,(som Therese anbefalte)til å sprøytemale alle kjøkkendørene mine!!Kjempefornøyd,fikk de levert hjem på døra,men leverte dørene selv.Anbefales!
Lykke til!

smeloa sa...

imp sourcethis hyperlink have a peek at this web-sitemore info here More about the authorblog here