mandag 19. juli 2010

Et kupp

Her er mitt nye prosjekt.....................,nå har jeg holdt meg unna finn i en lang periode.Men i dag gikk jeg på en smell.Hele denne gruppen fikk jeg for 2000,-kr
Stakkars damen som solgte det,visste ikke hvor mye hun egentlig kunne fått.Men flaks for meg ........
Fint å ha noe  å henge fingrene i,tilfelle mange dager med dårlig vær.Og det ser det desverre ut som om det blir.Vær utsiktene ser ikke bra ut for de kommende dagene.
Sommerklem fra meg

15 kommentarer:

MissMette sa...

Hei
Uteplassen deres er bare aldeles NYDELIG… skjønner godt at den kommer i Vakre Hjem :) gleder meg til å se… Liker så godt den gyngestolen, benken og blomsterkrukkene dine – et herlig sted! Og HELDIGE deg som kom over disse flotte gamle møblene til den prisen!!! wow – fantastisk flotte, disse kunne jeg veldig godt tenke meg å ha hatt ♥ gleder meg til å se hvordan de blir… Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer – klem fra Mette

Roka Design sa...

Heisann:)

Ja det der kan vel kalles et kupp gitt:)!
Flaksen var på din side her;)
Gleder meg til å se gruppen i sin nye drakt:)
Ha en kjempe fin dag:)
Klem fra Kari:)

Kjersti sa...

Så bra Heidi!
Veldig artig med sånne funn. For ikke å snakke om hvor lekkert det blir når du har fått lagt en hånd på verket! Gleder meg til å se resultatet når du er ferdig med dem :o)
Klem fra Kjersti

Min stil sa...

Stakkars hun, og heldige deg.
:) Susanne

Anitas Interiør verden sa...

He he hun tapte nok litt penger der men kjekt for deg. Flott gruppe,gleder meg til å se den når du er ferdig med den ,blir sikkert lekker.
Ha en flott dag i gråværet

Klem Anita

Stroplehøna sa...

hehe satt akkurat å skulle kjøpe den! men den var solgt! hehe mn tror nok du får de til bedre enn meg:) gleder meg til å se resultatet:)

fru Dyregod sa...

Ja, da har du litt å gjøre en stund! Spennende å se når den blir ferdig, da!

Marianne Lande sa...

Heisann og takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg i dag! Nydelig blogg du også har - med flotte bilder. Deg må jeg følge videre! Heldige du som gjorde et kupp av de sjeldne med disse møblene...!! Ha en videre super dag :)

Marianne Lande sa...

Heisann og takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg i dag! Nydelig blogg du også har - med flotte bilder. Deg må jeg følge videre! Heldige du som gjorde et kupp av de sjeldne med disse møblene...!! Ha en videre super dag :)

Lena Marie, LillMi sa...

Så utrolig fin blogg du har! Nyyydelig rett å slett.
Å for et kupp du har gjort! Jeg har akkurat vært så heldig å FÅ en slik soffa (jeg trodde ikke det var mulig, men jeg har vel vært snill i år tenker jeg:P)

Gleder meg til å følge bloggen din videre, det skal bli en fornøyelse!

nea i det gula huset sa...

Wow vilket klipp! :)
Och när du är färdig med den gruppen kommer den förmodligen vara fantastiskt vacker oxå! :)

Hoppas ni får fortsatt fint väder nu!
//Nea

Ingjerd sa...

Heisann,

og jeg er utrolig spent på hva du tryller frem denne gangen.
Venter i spenning.....
Sommerhilsner!

Nostalgia sa...

Oj, for en skatt!!!
Gleder meg til å se de ferdige, :-)

Elisabeths Borg sa...

De stolene med armlener, er de litt lavere enn vanlig? Isåfall er er KJEMPE misunnelig. Akkurat slike jeg er ute etter til mitt nye hjem. Var litt av et kupp det der.
Klem fra Elisabeth

Karma sa...

Synes det var et supert kupp! Jeg prøver å titte innom bloggen din så ofte jeg kan og du gir meg masse inspirajon. Jeg synes du fortjener en award! Ta en tur innom bloggen min så ligger den der og venter på deg :)