onsdag 30. mars 2011

Snart.....................er gårds plassen tom for snø,og jeg kan gå barbeint ut i post kassen.(bilde fra i fjor)leeeengter etter sommer og sol.

Rett før snøen kom ble jeg ferdig med dette beddet foran terrassen.Her plantet jeg tre stk Hortensiaer som sto i krukker.Vet ikke om de har overlevd vinteren,men det blir utrolig spennende å se.

Mange har spurt meg om hvor disse kurvene i tv benken kommer fra,og de får du kjøpt hos Living og home&Cottage

God natt alle sammen,nå kryper jeg til køys

6 kommentarer:

ide-puffen sa...

Nydelig forgård. Så deilig det blir når man kan gå barbeint igjen og høre humla suse. Håper Horts. dine overlever. De kan være litt skjøre på mye frost.
Fin den kurven fra Ikea under her, men jeg synes den var veldig spinkel og skakk. Til finbruk er den fin nok.:)
God natt herfra
Randi

Elin | Draumesidene sa...

Vakkert! Slik vil eg også ha det! Den ultimate draumen! Husker første gongen eg såg inngangspartiet ditt, fall pladask! Vurderte å måle inngangsdørene våre svarte i fjor, og det var med inspirasjon frå deg ;)

Ha ei flott veke vidare!
God klem,
E

http://www.ninasskatter.blogspot.no sa...

For et drømmehus.
Følger deg videre.

Unknown sa...

Det er faktisk første gangen jeg er inne på bloggen din. Fantastisk herlig blogg. Skal se gjennom hele når jeg får litt mer tid. Liker så godt å oppdage blogger jeg ikke har sett før!

Ha en fin torsdag.

M

Mitt lille hjem sa...

Gleder meg til å se årets bilder fra uteplassen ;)

God helg da!

Klem
Christine

Line fra huset på landet sa...

Ja, nå er det helt greit at gårdsplassen her også tømmes for snø synes jeg. Men jammen har det ikke snødd i to dager her!! :(
Terrassen din er så utrolig flott Heidi! med det utrolig lekre og sjarmerende rekkverket, den lille trappen ned med rekkverk hele veien og de to digre og flotte amplene oppunder taket der. En sann idyll. Det inspirerer veldig når vi lager rekkverk og trapp her hos oss:) Trappen kommer i sommer.. jeg gleder meg.
Ha en solrik helg der du er.. håper snøen på din gårdsplass smelter i rekordfart!;)
Klemmer fra Line