søndag 7. august 2011

Tilbake til hverdagen

Hei alle sammen................det ble vist en skikkelig lang sommer pause her på bloggen.Mann forsvinner liksom inn i en sombi tilværelse om sommeren.Dagene går med til å gjøre ingen ting,bare nyte lange late dager og seine kvelder.Nå har vi endelig hatt en lang varm periode også.Det har gjort godt for kropp og sjel.

Vi hadde to fantastiske uker i juli i dette herlige huset i Kreta.20 minutters beliggenhet fra Chania.Jeg har fått mange mail og spørsmål angående leie av dette huset vi fant på finn.no.Det finnes  mengder av feriehus til leie.Finn koden til dette huset er 27858981 hvis du ønsker mer informasjon om leie periode og priser.Du kan også besøke Alexandra på hennes hjemmeside http://www.almyra.no .
Alexandra er norsk/gresk og formidler utleie av mange forskjellige feriehus på forskjellige steder.En utrolig hyggelig dame som sto til tjeneste til alle døgnets tider .Vi ble møtt på flyplassen og guidet til huset,mat,drikke og frukt sto klart til oss i huset når vi kom.Hun foreslo og anbefalte også diverse utflukter.I huset hadde vi all informasjon vi trengte angående steder som var vert et besøk.De beste restaurantene,strendene og shopping muligheter.Hva mer trenger mann............
I dag får dere se en del bilder av huset utenifra og område rundt.Det er åtte delevis like hus med litt forskjellig innredning.Alle med havs utsikt.I morgen kommer det flere bilder fra innsiden.


Håper dere har hatt en fantastisk sommer alle sammen.Gleder meg til å ta en runde å kikke inn til dere.
Klem Heidi

6 kommentarer:

Beate sa...

åh! idyll! det ser fantastisk ut!!

nyt dagen

klem beate

Memories sa...

Fantastisk flott hus! Regner med dere storkosa dere der :)

Ha en fin søndag!

Anitas interiør verden sa...

Heisan Heidi

Koselig med et innlegg fra deg igjen. Det huset ser utrolig herlig ut, kunne fint tatt noen uker der :-)
Regner med at dere har kost dere masse.
Ønsker deg en fin søndag

Klem Anita

Thelma Louise sa...

smekkert og lekkert.:-) rett og slett.:-) velkommen tilbake.:-)

Anns draum sa...

Så lekkert!! Der kunne eg verkeleg kost meg atså;)) Kjekt at du er tilbake;)


Klem frå Ann

Anne sa...

gleder meg virkelig til en hverdag med blogginnlegg fra deg igjen! har sett tilbake på mange av innleggene dine, og du har det fantastisk flott. er spesielt glad i måten du innreda rommet til dattera di på. lykke til med en ny og fresh blogghøst;)