tirsdag 7. februar 2012

Det går fremover

Hei og hå jenter......har ikke glemt dere.Bare litt mye å drive med om dagen.
Det jeg har av ledig tid går med til oppussing.
Må først få lov til å takke dere for alle de flotte tipsene jeg fikk angående stubbene.Mange gode tips.Det jeg i utgangspunktet hadde tenkt var å lage stubbene selv.Og jeg fikk en kjempe koselig mail fra en jente som bor i nærheten .Hun var så søt og fortalte meg at det var bare å komme til henne og plukke seg ut noen stubber fra deres vedhogst i skogen,heldige meg.
Så  en liten sniktitt på fargen sober.Den er bare så utrolig fin.Liker den kjempe godt.Mørk,men lun og veldig kul i den helt matte malingen pure color .Og mitt eget kunstverk jeg bare ble inspirert til å male når jeg fikk fargen på veggen.Kanskje jeg skal bli kunstner når jeg blir stor........hm hm
Flere bilder kommer etterhvert som vi blir ferdige.
Ha en fin tirsdagskveld.


14 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Lekker veggfarge. Lun og fin. Og for et kunstverk! spennende!

My home is my Castle sa...

Nydelig farge..
Gleder meg tilå semer...:)
Er det du som har malt det flotte bildet ??? Helt imponert her !!

Klem,Kari

Anonym sa...

wow:) så godt å se deg tilbake, jeg titter innom en tur så fort jeg har litt ledig tid så det var flott med et nytt innlegg:)
nydelig bilde! BLI KUNSTNER? du ER jo kunstner:) ha en super dag søta!
klem Yvonne!

365 ting sa...

Ja jeg vil også si du er kunstner, du har ihvertfall en kunstnersjel i deg...
Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg!! Her ser det også flott ut, kikker videre. Ha en fin kveld! Stor klem Birgitte

Natalie sa...

Så fin blogg du har! Legger meg som følger. Inspirerende å se alle bildene dine:) fine bildet du har malt også! klem Natalie

Lilli@Home sa...

Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Vi skal begynne på vårt rom også nå. Det er det som er planen, men både gruer og gleder meg. Gleder meg til det er ferdig oppusset og gruer meg til alt arbeidet. Hilsen Lilli

carmen sa...

Herlig blogg og lekker vegg og maleri:)

Anette Willemine sa...

Oi, så flott! Du verden hva du kan!! Farven sober er lekker. Det var en av maleprøvene jeg hadde til stuen, men den ble for mørk akkurat der.
Nå har jeg vært og plukket ut både tapet og fått blandet en prøveboks med maling til soverommet. Det blir spennende å se når jeg får gjort et oppstrøk på en vegg. Hjelp, jeg har valgt ganske mørke farver, men nå har jeg snakket om et mørkere soverom så lenge at til og med Mr Sunhome kan se for seg at det kan bli fint. Etter overnattingen på Grand Hotel i høst ble jeg overbevist om at det var noe i den banen jeg ville ha. ;)
Så at du også er i gang med mørkere søverom. Godt at vi er flere da.
Damen i interiør- og malebutikken var supergira over at jeg ville ha et mørkt soverom, så hun bestilte like godt tapetrullene inn som lagervare! Så skulle hun få dekoratøren til å lage et miljø. Litt morsomt da!
Er nå på utkikk etter nye lamper. Har du tips til en butikk som har mye fint til et soverom?

Ønsker deg en deilig helg!


AW

Anonym sa...

Gleder meg veldig til resultatet. I mens vil jeg gi deg et tips, kikk inn på Ingrid Sagøy si hjemmeside, da får du et "kikk" i hverdagen. Hun er kunstner og har sanselige linjer som ditt lekre maleri.

Anonym sa...

Hei Heidi
Jeg lurer på om du brukte fiberduk på gipsplatene før du malte. Blir de sterkere av det tro, det er jo en slags duk på platene allerede som holder gipsen sammen. Vel litt kjedelig med spørsmål når du kommer med et sånt fint innlegg.
Veggfargen er bare lekker.

charm design sa...

Til anonym:
Jeg brukte fiberduk på det ene rommet og ikke på det andre.Jeg ser ikke forskjell ,hvis man er god på sparkling så trenger man ikke fiberduk.Noe jeg ble etterhvert....Det lønner seg og sparkle og pussse ferdig ,deretter male et strøk for å se om noe synes igjennom.Gjør det det er det bare og sparkle litt til før siste strøk.Tror ikke det blir noe sterkere med fiberduk.

Villa Wikan sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar =) Vi er "godt satt" på stue og kjøkken, men resten er mer som kaos og halvferdig enda ;-) I dag må vi vaske ned hytta vi leide.. som jeg gleder meg ;-P
Jeg er SÅ spent på soverommet deres altså! Bare vet det kommer til å overgå all forventning!
Så er det gøy å høre at du gjør ting selv, sånn skal det være! =)
Ha en riktig god helg!
Klem Linn

Rose Garden Malevik sa...

coola bilder :)
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

redan 70fina bloggar med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

2nes sa...

Nydelige bilder, du er flink:) Ønsker deg en flott søndag. Hilsen Tone