tirsdag 5. januar 2010

En varm og deilig romjul

Godt nytt år til dere alle og tusen takk for mange hyggelige jule og nytt års hilsninger.Vi har tilbrakt rom julen og nyttårs aften på Tenerife.En deilig avkobling fra kulden.Kjenner fortsatt solen varme langt inn i kroppen.
Nyttårs aften traff vi en norsk kjendis ,Linn Skåber.En herlig, morsom og artig dame.Her skåler vi med champagne kl tolv.Jeg sitter på høyre siden med Mathilde og Kjetil , Linn og hennes venner på den andre siden.

Litt spesielt med et jule pyntet Tenerife.Litt merkelig med jultrær,nisser og lys slynger,
når det er varmt og godt.Litt mye kunstig jule tre pynt etter min smak..........Her er inngangen til hotellet, røde jule stjerner overalt.

Hovedgaten i Las Americas med en kjempe diger Zara butikk.Jentene mine er ikke lei å posere for fotografen,det gjør de mer enn gjerne.Her er Mathildes beste venner,Lollo og Bernie.To maskotter som bor på Sunnwing Resort.Når hun får møte de er hennes ferie fullkommen.Bare sjekk den gode klemmen............................Håper dere har hatt en avslappende deilig jule ferie.
Nå er det nytt år og nye muligheter ,og planene for 2010 har begynt å ta form.
Vi fortsetter nå på kjøkkenet ,tok en pause pga julen.Ikke lenge til alt er på plass.
Klem fra Heidi


5 kommentarer:

gry sa...

Hej og godt nytt år..:-) hørtes aldeles nydelig ut med nyttårsfeiring på Tenerife..:-) Håper alt har klart seg hjemme mens dere var borte.:-) Vi hadde 26 kalde en dag her, og vannet frøs på wc, gradene på varmpepumpa begynte å synke på nyttårsaften, torsdag, ingen servicemann å oppdrive før mandag..Men heldigvis gikk det seg til.:-)

Linn skåber virker som en herlig dame :-) Nydelige jenter du har, ligner på mamma.:-)

Hej og hopp fra Gry

Åpent hus sa...

hei heidamen! :) så ut som dere hadde en fin juletur til Tenerife. og koselig julehus du pynta. Jentene dine er kjempesøte. Ønsker deg et riktig godt nytt år. fikk du noen tips til møbelsnekker til å bygge skap til deg, forresten. Lekkert fra Englegaard. Vi blogges!

Åpent hus sa...

har kost meg lenge rundt på bloggen din. du har det veldig fint hjemme og artig å se prosjektene dine. Gleder meg til tullemor på to og et halvt skal på eget rom - da skal vi boltre oss med jenteinteriør!! :) hvor har du funnet Matildes dukkehus, forresten?

Eva Eliabeth sa...

Så deilig å feire det nye året med sol og sommer.
Kjenner igjen den merkelige følelsen med juletre og sommer. :o)

Camilla sa...

Deilig med en varm ferie i disse tider! Vi var i Cape Town for en liten stund siden og det er utrolig deilig med litt lys og varme :)
Så fint og julepyntet hjemmet ditt er! Gleder meg til flere bilder.

Hilsen Camilla