fredag 5. september 2008

første skoledag og en forelsket liten jente


Her har vi minste mor på vei til skolen første skoledag.Synes utrykket i ansiktet forteller sitt.....Når hun sto opp på morgen viste hun ikke om hun skulle glede seg eller grue seg.

Men så vesle voksen og fornuftig som hun er, fant hun ut at hun kunne gruglede seg.Akkurat sånn som Karsten og Petra gjorde når de begynte i barnehagen(herlige barnebøker)Her på bildene står hun og tenker,fundere,grubler og lurer på hvordan dette skal bli.

Nå vel en uke etterpå er alt helt topp,og leksene er det aller aller beste.

Og til og med har hun klart å forelske seg i en nydelig liten gutt i klassen som heter Fernando,han er spansk og har store vakre brune øyne....................................
Her kommer det innlegg på innlegg.Skal roe meg ned litt til uka,så jeg ikke metter dere helt med alt våset mitt.
god helg til dere alle sammen og tusen takk for alle hyggelige komentarer i bloggen.

tirsdag 2. september 2008

spennende prosjekt


Jeg har vært så heldig å komme over et kjempe "kupp" synes jeg selv.Denne brisken eller krakken har jeg kjøpt hos en hyggelig mann som har masse flotte antikviteter på gården sin.Den snille mannen skulle bare ha 350,-kr for denne skjønne skapningen.Har ikkke helt bestemt meg for fargen enda men jeg tror den skal bli sort.Passer perfekt i den nye tv stuen som snart er klar. Fant noen flotte sitte puter i mosegrønn velur som passer perfekt i lengde og bredde.Med runde puter til sidene.Må bare vente på en dag med sol så jeg rekker to strøk på en å samme dag.Må nemlig males ute da den er 2 m lang.
Bilder kommer når prosjektet er ferdig.


mandag 1. september 2008

Et lite prinsesse romTenkte jeg skulle vise noen bilder fra minste mor sitt rom.Mathilde er 5 år og akkurat blitt skole jente.Hennes store favoritt på rommet er jo selvfølgelig den ny inn kjøpte skrive pulten og stolen til rommet hennes.

Jeg bare elsker å innrede barne rom,det kunne jeg gjort hele tiden.Men det går ikke lenge før denne jenta vil ha bort rosa fargen,hun sa nemlig her om dagen:mamma er du klar over at jeg faktisk begynner å bli litt lei rosa......jeg er faktsisk skole jente,snufs snufs.Jeg får prøve å overtale henne til å beholde fargen en stund til.Fordi mamma bare elsker dette rommet.