fredag 26. september 2008

NYT

Med disse flotte bildene vil jeg ønske dere en fin søndag...disse er lånt fra den fantastiske bloggen ``fin i kanten``det er en svensk jente som har en utrolig inspirerende blogg.Dere finner henne på favoritt listen min.Ta en titt og nyt Er det ikke kult med en mørk farge på veggen,vurdere det i loftstua på garasjen.Tenk så lunt og koselig.
Disse knaggene er utrolig flotte ,,,,,,,, står helt klart på ønske listen.Det samme med dette flotte Tekstfargeskrive bordet og stolen.Men hva sier dere til denne gangen damer............fikk liksom jule stemning når jeg så den.
Denne er jo helt skjønn på et barne rom....
sjekk det gulvet,helt rått.Litt upraktisk å vaske men........

Eller disse to lekre stuene hadde heller ikke vært så dumt.........
Likte også godt utsikten fra dette badet....tror ikke jeg hadde vært så morgen gretten hvis jeg sto her tidlig på morgenen.
Dere må alle ha en fantastisk fin søndag,jeg vil også takke for alle de herlige komentarene jeg får på bloggen:Alle varmer så utrolig godt....takk

onsdag 24. september 2008

en fotograf spire

Må bare vise dere noen flotte bilder som er tatt av min datter på 16 år.Hun var så heldig å få være med sin fantastisk snille ste mamma på tur til Paris i august.Hun ba på sine knær om å få låne mammas ny innkjøpte kamera før hun dro.Noe jeg var litt usikker på,men se på resultatet.........Denne jenta kan virkelig ta bilder...nyt en liten runde i Paris.