fredag 26. august 2011

Kaninpute fra Home&Cottage

 Her er det "fredagsmys" som står for tur.
Baktpotet med masse deilig fyll og en god rødvin.Elsker disse fredags kveldene.Venter bare på at gullrekka skal starte opp igjen.


En shoppingtur ender alltid med noe nytt og spennende.Og denne gangen ble det en deilig kanin pute fra home&Cottage som fikk bli med hjem.Høstens nyheter ramler inn i butikkene.Og jeg har STORE problemer med å holde lommeboken lukket når butikkene bugner av vakre puter,pledd og tekstiler.Herlig tid med innekos.

                                        ( Deilig kanin pute 499,- home&Cottage)


                                                  Ha en deilig kveld alle sammen

onsdag 24. august 2011

Forandring fryder


Tusen takk  alle sammen for  de herlige tilbakemeldingene på teglsteinsveggen.
Jeg lover å komme tilbake med flere bilder og informasjon om hvordan veggen blir til slutt.
Mureren kommer om noen dager og skal fuge veggen og sette den inn med ett eller annet .Gleder meg til å   se resultatet.
I dag har det vært et skikkelig ruske vær i Østfold.Men dagen  i går var helt herlig.Med sine 23 grader  mitt på dagen.Satt på terrassen med noen nye interiørblader ,prøvde å sitte rolig(noe som er litt vanskelig for meg)og nøt  de siste varme solstrålene fra en vakker sensommer dag.
(hagestoler fra årets Plantasje salg,50% ) 

Dagen i dag har blitt tilbrakt innendørs,med litt jobbing og bolle baking.Koselig og skjemme bort mine håpefulle med nybakte boller når de kommer hjem fra skolen.(ferdig pose med boller fra rema og sjokolade linser)deeeeeelig
Mye kommer til å skje på bloggen min fremover.Ny header( endelig skal jeg få en proff header)Jeg kommer til å lage faste innlegg om "nyheter" :Jeg har også fått et par annonsører som jeg gleder meg til å presentere for dere.Nye ting blir også lagt ut i blogg butikken min i nærmeste fremtid.
Men jeg lover dere at Charm Design skal være den samme bloggen som alltid,ingen forandringer på det.


God natt kjære blogg venner

mandag 22. august 2011

En skatt er gravd frem+giveaway

Tusen takk for alle  kommentarer i forbindelse med tyveriet hos oss.Nå føler jeg meg mye bedre,etter alle støttende ord fra dere.Takk søte dere.

Jeg er bare så fornøyd om dagen for vi har funnet en "skatt " i stua.Det vil si den har  alltid vært der.Vi bestemte oss for at det var på  tide og bytte ut den  gamle Jøtul ovnen som har stått her siden huset ble bygd i 1932.Vi hadde lyst til å fornye den med en litt mer moderne peis.
Det slo oss plutselig at det kanskje fantes en teglsteins vegg bak noen lag med murpuss.Og det stemte bra,for her var veggen vi alltid hadde drømt om å ha i huset.Gammel rustikk stein.Jiiiiiiiiiiipi

 Nå skal veggen renoveres av en murer,det skal fuges på nytt ,hullet skal tettes igjen og det skal lages et nytt. Steinen skal settes inn med noe så vi får en litt annen farge på den.Jeg vil ha vekk litt av den orange fargen og få den til å se ut som om den har stått der i mange hundre år.Og blir vi fornøyde med veggen har vi også to rom i annen etage som denne pipen går igjennom.    Lykke:)

Følg med på bloggen de nærmeste dagene jenter,det er veldig snart klart for en giveaway.Bloggen har nemlig rundet 300 000 unike besøkende og det må selvfølgelig feires.Og mange fine gaver skal deles ut.


Ha en super fin mandags kveld.
Klem Heidi

søndag 21. august 2011

Fy f........så sint jeg blir

Når folk er så frekke og ikke lar andres ting være i fred.
Det værste av alt var at det skjedde fredag 22 juli eller retter sagt en eller annen gang natt til lørdag den 23.Materialistiske ting har i grunn ingen betydning etter alt det grusomme som skjedde i Oslo.,derfor har jeg ikke hatt samvittighet til å nevne det før nå..
Men disse utrolige frekke menneskene som har vært på trappa våres og stjålet 2 stk tunge jern urner  og 2 store lyslykter vil jeg gjerne ha hjelp til å finne.Ikke for at jeg absolutt må ha tilbake det som er stjålet,men de skal ikke ha muligheten til å nyte nye lykter og urner på trappen sin.
Så jeg ber dere kjære lesere ser dere maken til disse lyktene og urnene noe sted i nabolaget så vær så snill å gi meg beskjed.Vi har et ganske godt signalemang på bilen(takket være en våken nabo)
Dette er nok ikke et vanlig tyveri(altså varer som selges videre)Nei dette er nok noen som ved en søndags tur eller en titt på bloggen har funnet ut at sånne urner og lykter hadde passet fin hos oss  .

Håper dere vil hjelpe meg til å ta en ekstra titt rundt omkring i nabolaget.Så vi kan få fatt i disse frekke tyvene..