lørdag 16. april 2011

Påskemorgen

En tjuv start på påsken.
Hyggelig påske frokost med gode venner........Vi har besøk av noen gode venner fra Danmark,da må vi kose oss litt ekstra til frokost.
Noen påskekyllinger fra Kid pynter opp bordet.                                                     En riktig god lørdag til dere alle.
                                                                  Klem fra meg

onsdag 13. april 2011

Påskeverksted

                                          I dag har vi hatt et lite påske verksted
Jeg er ikke den som pynter og lager mest til påske,men veslemor elsker å lage ting .Så noe måtte vi finne på.Denne ideen med eggene er Franciska sin fra forrige påske.Man maler eggene i forskjellige farger og bruker en blonde som sjablong.Ble veldig søte i pastell farger.
                                              Vi fikk også laget noen påske egg.
             Vi får se hvem som er heldige å få de til påske ,fulle av deilig påske marsipan.                                          Her er jentene i sving.
Det ble malt mange egg.Og det mest morsomste synes jentene  var å tømme eggene og blåse de reine.I morgen henger vi de opp på en grein.Det blir påske pynten her i huset.
Ha en riktig fin onsdags kveld
Klem Heidi

mandag 11. april 2011

Årets første sommerdag på Østlandet

En liten hilsen fra meg i dag.
Jeg er tilbake etter en fantastisk jente helg i Gøteborg.Vi har hatt tre deilige dager med nydelig vær,masse shopping og god mat..

I dag har det vært en helt herlig dag ,gradestokken viste helt opp i 20 grader midt på dagen.Jeg har jobbet hjemme og terrasse døren har fått stått oppe  hele dagen.
Her er et par av tingene jeg kjøpte i Gøteborg.
To nydelige esker,den ene  skal brukes til å gi bort en bryllups presang og den andre gjemmer jeg til en annen anledning.
Diss bootsene har jeg ønsket meg lenge.Nå skal de pakkes vekk og settes klare i skapet til høsten.
God natt jenter
klem Heidi