fredag 2. oktober 2009

dorotheas interiør

Må bare fortelle dere om denne fantastiske butikken som finnes i Moss og på Vinterbro senteret.Ikke bare bugner butikken av de vakreste ting du kan tenke deg innen interiør og klær, men de har også verdens skjønneste personalet.Hver gang man handler der får mann en følelese at man fortjener så inderlig alt man kjøper(rå dyktige selgere)De gir deg ros og komplimanger og det kommer rett fra hjertet.Går alltid ut av den butikken med god selvfølelse og en pose i hånda............
Dette vakre fatet måtte jeg bare ha og selvfølgelig kan jeg ikke fryse på beina i vinter heller.Nydelige tøfler som bare smelter på beinet liksom.
Ønsker alle en kjempe fin høst ferie uke.Østlandet har hatt høst ferie denne uken,i et vakkert høst vær.Vi har vært mye ute i skog og mark.Lange turer med grilling og hygge.


onsdag 30. september 2009

Award utdeling

Tusen takk all sammen for alle de hyggelige meldingene på forrige innlegg,jeg prøver å svare alle. Det begynner å bli såpass mange komentarere at jeg desverre ikke rekker over alle.Men setter utrolig pris på hver eneste tilbake melding jeg får.
Denne awarden har jeg fått fra en kjempe søt og dyktig blogger som heter norwaystyle.blogspot.comHun skrev så pent om meg at jeg ble helt rørt.
Den har jeg lyst til å gi videre til en blogger jeg virkelig ser opp til og beundrer som lager utrolig mange flotte møbler og andre ting.Må bare ta av meg hatten for det hun klarer.Hun lager og selger i sin butikk.Og leverer også for salg til diverse butikker i Sverige.ta en titt innom denne fantastisk dyktige møbel tapetsereren.
Her i Østfold koser vi oss med høstferie og et utrolig nydelig vær,i går natt kom frosten men solen skinner og varmer oss fortsatt på dagtid.Ønsker dere en fin uke,klem Heidi