fredag 9. april 2010

"give away"

Da har telleren............. nådd 100 000.

Tusen takk alle sammen for de nydelige tilbakemeldingene jeg får.Dere gir meg iallfall masse lyst og energi til å fortsette med mine store og små prosjekter.

I dag har jeg vært en runde rundt i butikkene for å finne noen flotte premier jeg kan gi dere.Det ble vist mye vanskeligere enn jeg trodde.Det er jo så mange med forskjellig smak.

Derfor havnet jeg på litt kropps pleie,alle trenger vi vel en liten "vårpuss" på denne tiden.


Likte så godt emballasjen på disse nydelige produktene,en lekker serie med lavendel duft og en med Lotus og Jasmine.Kjøpt hos Kremmerhuset
Måtte selvfølgelig ha med litt interiør også........................Tenkte denne boksen kunne passe fint til ute klypene..................


4 stk nydelige krus fra Home&Cottage


Håper det var noe som falt i smak..............................Legg igjen en kommentar i innlegget under så er du fortsatt med i trekningen.Varer noen dager til


God helg til alle vakre damer i Norges(og Sveriges) land


mandag 5. april 2010

100 000 besøkende


Da har vi lagt en deilig påske ferie bak oss.Været har ikke vært det beste,men lange late deilige dager ble det allikevel.
Snart 100 000.......................... besøkende har vært innom min blogg siden september 2008.Tusen takk til dere alle som legger igjen en hilsen, en kommentar og mail.
Jeg setter utrolig pris på alle tilbake meldingene jeg får på mine små og store prosjekter.
Det har jeg lyst til å feire ved å ha en "give away" her hos meg.
Legg igjen en kommentar på dette innlegget og vær med i trekningen på en eller flere flotte gaver.(gaven er hemmelig enn så lenge)
Ønsker dere alle en riktig god uke tilbake på jobb,klem Heidi