onsdag 1. april 2009

exstrem make over rom 2

Da er rom nr 2 ferdig,altså første barne rom .Vi er godt fornøyde med resultatet, vi har så langt det lar seg gjøre oppfylt ti åringens ønsker og behov.Stor skrive plass og himmel over sengen sto høyt på ønske listen ,det er selvfølgelig også viktig med sminke bord for en frøken på denne alderen.Rommet er ikke helt ferdig med tekstiler og tepper ,det skal også henge en lekker lys krone i taket og noen bilder på veggen.Når Frida får flyttet inn sine personlige ting tror jeg helt sikkert det blir et koselig rom.


Nydelig sminke bord fra Ikea,alle pikers drøm.....


skrivebord og stoler også fra Ikea.Skrive pulten er 2 meter lang og man får fint plass til to stoler.Kan være kjekt med plass til en venninne når lekser eller lek skal gjøres.Nydelige knagger fra Lisbeth Dahl,kjøpt på Albertines verden. Lang fin hylle list fra Indiska.Smykke tre fra Åhlens,og papp bokstaver fra Panduro

Kurver fra Skeidar.
Fler bilder kommer når alt er på plass.
Tror det var en lykkelig liten frøken som la seg til å sove på dette rommet i kveld..........god natt

mandag 30. mars 2009

En deilig dag

Hei....håper dere alle har hatt en fin helg.Jeg har hatt en kjempe fin helg med foto tur,teater og 40 års lag.Og alt dette rakk jeg på en og samme dag.


Dagen startet på festningen i Oslo og Aker brygge på foto tur med fotograf Terje Skaar.Går på kurs med denne dyktige fotografen om dagen. 9 ukers kurs med en foto tur.Lærer masse om innstillingene på kamera,lys setting,foto shop og hvordan man rett og slett tar litt anderledes og morsomme bilder.
Denne herlige musikanten fant vi på Aker brygge.


Her ser dere også en av mine kolegaer i aksjon, en dyktig fotograf må ofte ned på alle fire for å ta noen bra bilder.


Festningen er et spennende sted å ta bilder og i følge vår lære mester var lyset helt perfekt denne dagen.......
Her ligger jeg på bakken og tar bilde nedover.Det er det ikke så ofte man tenker på å gjøre,men det blir en ganske kul effekt på bilde.Man ser virkelig bevegelse og høyde forskjell i bro steinen.Her kom det en liten gås vandrende.

Utrolig gøy å gå på foto kurs,anbefales på det sterkeste,hvis man virkelig vil lære å ta gode bilder.


I morgen skal jeg til Fredrikstad og gjøre ferdig de to barne rommene.Vi venter fortsatt på noen tekstiler,men noen bilder skal dere se i neste innlegg.
Take care........klem fra meg