fredag 18. juni 2010

Velkommen inn i loftstuen

God fredag`s kveld...........
Jeg vil takke dere alle sammen for nydelige kommentarer og mailer.Alltid så hyggelig å lese alle sammen.Prøver å svare å kikke inn hos alle,men tiden strekker desverre ikke til..Men jeg koser meg med vært eneste ord fra dere.
Viser dere noen bilder fra loftstuen i dag.Tror det er den beste investeringen vi noen gang har gjort.For dette er et rom vi setter utrolig stor pris på.I disse forball VM tider,ja da kan dere vel tenke dere hvor min kjære må se sine fotball kamper......... (Skrivebord ,lamper,stoler og salongbord fra Living(Klokken er fra en nydelig liten interiør butikk i Mysen)


Dette rommet....... brukes til partyrom for store og små,her har vi bursdager,fester,video kvelder og diverse andre sammenkomster.Utrolig deilig med et stort rom som ikke ligger i huset :Da slipper mann og kaste ut resten av familien hvis mann skal ha jente kvelder eller lingnende.Det er også et veldig populært rom for ungdommen i huset.Som regel har de flere enn en person

 på besøk,og når deres rom ikke er av de største ,samles de i loftstuen.Og vi kan nyte en stille rolig kveld,men samtidig vite at de er i nærheten.
Her har vi........  valgt møbler som kan "brukes".Sofa som bare kan tørkes av og bord som tåler alt.
Det kjenner dere sikkert til,iallfall dere som har ungdom i hus.Det ser ikke alltid like pent ut etter at en gjeng med "fjortisser"har prøvd å fortjære feks popcorn og brus.

God helg klem Heidi

tirsdag 15. juni 2010

Nye wallstickers fra bolidfryd

Det gamle............ skapet som står i gangen trenkte en "make over"
Det har vært sort ,men jeg har lenge lurt på om jeg skulle male det hvittOg i dag ble det malt.Synes skapet kledde veldig  godt å være hvitt.To nye wallstickers fra Boligfryd til kun 99,-kr  gjorde skapet litt annerledes og spesielt.
Jeg bestilte...... to wallstickers,men fikk tre stk i posten.
Denne nydelige "La vie en rose" fulgte med i pakken.Tusen tusen takk ,det kaller jeg overraskende hyggelig service.
En til wallstickerser på vei opp et annet sted,med det for dere se senere.

God natt kjære venner
Klem fra meg