fredag 3. oktober 2008

litt fredags kos

Endelig fredag og på tide med litt godteri og sjokolade ,klare for fredagens gull rekke på tv.(elsker fredags kvelder)

Sitter fornøyd å titter på mitt siste prosjekt.Dette skapet ramlet jeg over på Finn.no ca 5 min etter at selger hadde lagt ut annonsen for salg.1500 kr skulle damen ha for dette skapet,og jeg trodde hun fleipet.Har lenge ønsket meg et slikt,og nå står det der som et prakt møbel i mellom gangen.

Her er jeg i gang med arbeidet.GØYYYY.Elsker sånne prosjekter,kunne holdt på i evigheter når jeg først er i gang.Skapet ble pusset,grunnet og malt sort.Malte det hvit inni for å få en lys effekt.Kom over noen fantastiske shablonger hos Albertines verden.Ser faktisk ut som om det er mønster i glasset.

Gamle orginal beslag følte også med.


Høst ferien er over og jeg har hatt en herlig uke hjemme sammen med jentene.Vi har sløvet i pysjamasen til langt ut på dagen.Været har ikke akkurat fristet til noen utflukter i naturen.Så mye innekos har det blitt.
Ha en riktig fin helg alle vakre jenter i blogglandia.


onsdag 1. oktober 2008

turist i vår egen hovedstad

En fantastisk tur til hovedstaden......
Vi fikk besøk av våre danske venner i helgen og en runde i Oslo var på sin plass.Hva skal vi vise frem......Når man til stadighet er i Oslo så tenker man ikke på at vi faktisk har en flott hovedstad med mye fint å se på.Det beste av alt var jo at været var nydelig og tempraturen var heller ikke så værst.Turen gikk først til Frogner,vi vandret rundt og tittet på fantastiske blomster butikker kafer og menneske liv.Og plutselig gikk det opp for oss at det var jo et nydelig bygg verk på vært eneste gjørne.Gamle erverdige bygninger.

Deretter gikk turen til Frogner parken,eller Vigelands parken som den heter.Alle Gustav Vigelands sine verk.her ble rett å slett danskene mål løse.Parken lå der som en blomster prakt i nydelige høst farger,det var et syn.Jentene og spesiellt minste mor synes det er fasinerende med alle de nakne,lekne statuene.Det er absolutt hennes favoritt sted.

De er jo bare flotte alle disse statuene.Du kan nesten se hva de tenker og føler.
Slottet og Holmekollen sto også på besøks listen våre denne dagen
Jeg tror at våre danske venner fikk en uforglemmelig tur til Oslo.Og kvelden ble avsluttet med fårikål og akevitt.........og det ble helt klart deres nye favoritt.De reiste lykkelige hjem på søndag med en fårikål oppskrift i lommen.....
DET ER DEEEEEEEEEEEEEEILIG Å VÆRE DANSK I NORGE

mandag 29. september 2008

bok hylle på en ny måte

Måtte bare vise dere denne
Er den ikke genial....den må jo være super enkel å lage.Det er sikkert brukt en gammel ramme,og bare bygd en hylle bak.Dette tror jeg jeg bare må prøve meg på.Tenk så kul i sort..Nei........ nå har jeg alt for mange prosjekter på gang.En ting av gangen er kansje smart.
Ha en fin mandags kveld jenter.

Husker ikke hvor jeg fant dette bilde,skal begynne og notere hvor det kommer fra når jeg lagrer bilde.