torsdag 7. april 2011

Fantastisk følelse

I dag er jeg verdens lykkeligste..............Øresusen er borte.
Timen hos ØNH spesialisten gjorde SUSEN .Mest sannsynlig tetnet det helt til i forbindelse med flyturen for fire uker siden og med påfølgende bihulbetennelse.Derfor all susen og trykket i hodet.Det har jo gradvis blitt bedre siden lørdag,Og siste rest forsvant i går når ørene ble skyllet...................herlig.Jeg er et nytt menneske..
                    Her står gummistøvlene klare til å bli med ut å plukke søppel og skitt rundt huset.
                                                      I dag forsvant siste rest av snø i hagen.

Litt kjedelig bilde men jeg må jo vise dere at jeg har laget nytt trekk til strykebrettet.Ble ganske fornøyd(stoff fra Ikea)Det ble iallfall mye penere enn det gule og orange som var  på fra før.

 Og noen nye oppbevarings hyller og kurver fra Ikea.
Hvis dere tror at jeg har satt opp hyllene selv er det.........helt feil.Min snille pappa har satt de på plass.Her oppbevares det alt av vaskroms artikler og mitt husmor verktøy.

                                    To nye brett fra Zanz til påskefrokosten.

Jeg kjenner at det kribler i kroppen og energien er på topp(etter tre forferdelige uker)

Og vet dere hva..........i morgen drar jeg på jentetur til Gøteborg.Været skal bli knall fint,shopping og årets første utepils står på programmet
.Ha en riktig så fin helg i vår været alle sammen og nyt dagene.
Klem fra meg

mandag 4. april 2011

Et nytt prosjekt

Hei og hå.........jeg er tilbake i storform.
Øresusen er  blitt så mye bedre.Jeg prøvde ørelys som jeg  kjøpte hos helsekosten.Noe bedre var jeg allerede på lørdag men det hjalp iallfall veldig godt på trykket i hode.Så  jeg er helt sikker på at den hadde en effekt.Så tusen takk for tipset!Nå får øre,nese,hals spesialisten gjøre resten.


Viser dere bilde av et prosjekt jeg er i gang med.Fikk dette bilde av venn på mail.Stolen var rå kul og litt anderledes.
Så i kveld har jeg sittet og klipt opp gamle jeans som jeg fant på  loftet.Gleder meg til å sette igang.Mangler bare en til lys jeans,så  har jeg nok.Likte godt det mørke slitte treverket til den lyse jeansen.
                                                                     God natt
                                                                Klem fra meg