lørdag 16. oktober 2010

Velkommen hjem til oss

Stig på...........................
Ja her bor altså vi...............nå er endelig bladet og reportasjen ute i butikkene.Har ventet i spenning på at denne dagen skulle komme.Litt skrekk blandet fryd, det med å brette ut hjemmet sitt i et interiør magasin.
Men bildene og teksten er vi så fornøyde med,og vi har fått masse positive tilbakemeldinger.


 Litt merkelig var det jo for meg som har "slukt" det som er av interiør magasiner i alle år,og se sitt eget hjem i bilder.Og Vakre hjem har i utgangs punktet en annen "kundegruppe".Men håper at de som abonnerer på bladet finner reportasjen inspirerende allikevel.
 Det var kun et familie medlem som lot seg fotografere med glede.Mathilde poserte villig mens Franciska tok bilder.Hus elsker å være foran kamera,mens jeg blir skrekk slagen når noen prøver å ta bilder av meg.Men fotografen fikk til slutt et bilde som kunne brukes til nød hi hi........

Om ikke lenge kommer Franciska på besøk igjen å vil lage en julereportasje hos oss.Men for at vi skal slippe å lage jul i september(sånn som Anettes Hus)kommer reportasjen på trykk neste jul.
Planleggingen er jo i full gang allikevel oppe i hodet mitt........


Måtte bare vise dere disse to herlige gjenbruks tingene jeg fant på Finn i dag.Gå stolen er jo bare helt herlig,hadde jeg hatt plass til den hadde jeg ikke vært i tvil.Den koster KUNN 250,- og befinner seg i Oslo område.Den gamle skole pulten er fra Sande i Vestfold og koster 1500,-


                                                            LØP OG KJØP


Til slutt må jeg bare få takke dere for de fantastiske tilbakemeldingene  på Martin sitt rom......dere er jo bare til å "spise opp".Tusen takk jenter.


                                              GOD HELG KLEM HEIDI   

tirsdag 12. oktober 2010

Et gutterom blir til

Et nytt prosjekt er ferdig.......Viser dere  før og etter bilder fra rommet til Martin .Et typisk gutterom med fotball plakater og masse annet rart.Mamma Anette ønsket et nytt og kult rom til gutten.


Rommet ble gipset og malt i fargen gren fra Jotun.
 Seng og nattbord fra Ikea,puter og sengetøy fra Åhlens,lampe fra Lama.Saco sekk fra Skeidar og pute fra Home&Cottage

 Lack hyller fra Ikea,bokstaver fra Dorothea Interiør på Vinterbro.

 Garderobeløsningen var et stort problem på  dette rommet.En liten dør i det ene hjørnet,er ingen praktisk løsning.Her er det bygget et stort deilig skap med dører fra Ikea.Dobbel skrivepult også fra Ikea med masse oppbevarings plass til kurver og annet.

Gardiner og liftgardin fra Åhlens,stoler fra Ikea,gardin stang fra Home&Cottage.

 Gammel kasse funnet i garasjen etter tidligere eiere, bok Dorothea Interiør

 Lampe  og skrivebords oppbevaring i skinn fra Ikea
Knotter og skilt fra nettbutikken Nordhjem.

Rommet ble til slutt et tøft gutterom som Martin kan ha i mange år fremover..........

I skrivende stund har jeg akkurat fått en bunke med det siste nr av Vakre hjem i posten.Franciska har laget en kjempe flott reportasje av huset vårt og vi er utrolig fornøyde med bildene.
Gleder meg til å høre hva dere synes,og dere må love meg og være ærlige........
                                                              Klem Heidi