fredag 18. september 2009

Solen skinner fra sky fri himmel ,det er 20 g og herlig høst vær her på Østlandet.Høsten er en nydelig års tid med klar frisk luft og en sol som fortsatt varmer godt. Er akkurat ferdig med mitt siste møbel prosjekt,iallfall det siste av det som sto lagret i garasjen.Nå er den tom og mannen i huset får igjen plass til å kjøre inn bilen(.sofaen er til salgs på finn)Veranda døren står åpen solen strømmer inn.Lunsj med venninder er hyggelig,spesielt når kaffen kan nytes på terrassen etterpå.
Flotte gladioler til helgen.

På med sol briller og ut i solen.


Og leke med såpe bobler.

Håper vi får en solrik og nydelig helg over hele landet.
Jeg og min kjære fikk plutselig barne fri
Så helgen skal nytes i hovedstaden med kino besøk,middag, litt shopping og hotell.....kan det bli bedre.....god helg alle sammen og nyt hverandre.

tirsdag 15. september 2009

En gammel og flott hest

Hei på dere:)
Litt stille fra denne fronten om dagen ,det skyldes pc trøbbel.Venter på hjelp fra DELL support i morgen.Har "stjålet" mannen sin pc for en liten stund,han er ikke spesiellt glad for at jeg fyller den opp med interiør bilder,men regler er til for å brytes en gang i blant....hi hihi Måtte bare vis dere denne nydelig hesten jeg fikk kjøpt til vesla sitt rom,litt nostalgisk og gammel.Synes den var utrolig fin.

Kommer sterkere tilbake når pc er klar.Nå roper gubben på pc sin,så nå var det slutt på moorroa....hei så lenge.