onsdag 25. juli 2012

Morgenstund

God morgen.............her sitter jeg med kaffekoppen og pc`n  på fanget.Huset er helt stille ,alle sover fortsatt.Jeg nyter morgen stillheten,veranda døren står åpen og fuglene kvitrer.


En ny stol har også funnet veien til vårt hjem i sommer.Endelig er jeg også eier av en Charles Eames stol fra Zanz og en helt skjønn tre stige fra samme sted.Jeg elsker hvitt,sort og natur.


Ha en fin solrik dag mine kjære lesere.

tirsdag 24. juli 2012

Regn ute sol inne

 Regn regn og atter regn...................en gul brødboks fra Dorothea interiør minner iallfall litt om sol.Måtte bare ha litt farge og jeg kjenner jeg blir glad når jeg ser den sitron gule brødboksen.Trengte også en ny fjøl og denne fra Zanz var helt  perfekt,nydelig treverk. 
Krysser fingrene for et par tre dager med sol snart.........ha en fin tirsdag.

søndag 22. juli 2012

Sommeren 2012


 Da er vi tilbake etter en tre uker`s fantastisk bil ferie.Vi bestemte oss for å ta bilen å kjøre nedover Europa i år.Hadde lyst til å besøke mange forskjellige steder og det endelige stoppestedet var en uke i Nice før vi satte nesen mot Norge igjen.Vi bestemte fra dag til dag hvor ferden skulle gå.Vi begynte reisen i København deretter gikk turen til Hamburg,Amsterdam,Luxenburg,Chamonix og Nice.Her kommer ferien våres i bilder.


(Det første bilde er av et hotell i utkanten av Amsterdam.Ser nesten ut som om det er et barn som har fått lov til å være arkitekt) Båttur i Amsterdam.Skremmende å se den flytende byen begynne å synke,her ligger husene på rekke og rad.Og her kan man tydelig se at noen hus er i ferd med å skli ut av rekken.

 Chamonix og de franske alper var et fantastisk vakkert sted selv på sommeren.Vi tok banen  3800 meter rett opp i fjellet hvor Mont Blanc lå ruvende foran oss med sine 4800 meter.
 Her nyter Mathilde en is før vi tar turen opp i fjellet.
 En helt utrolig vakker utsikt på toppen .Banen tok oss opp til L`Aiguille Du Midi.
 Fra snø og fjell til vakre varme Nice.Her bodde vi en uke og besøkte Monaco,Eze og Sant Maxime.Vi var også så heldige å oppleve Frankrikes nasjonal dag den 14 juli.En stor folkefest med karnevalsopptog og et fantastisk fyrverkeri.
En spennende tur som absolutt anbefales.................Håper alle har en fin sommer(selv om været som vanlig ikke er det beste)
                                                        Sommer klem fra meg