fredag 24. februar 2012

Vår yr

I dag må det bli  et par bilder fra vår/sommer 2011.Må si jeg har vært litt vår yr i dag........
Har faktisk ryddet i hagen og på gårdsplassen ,for det er tomt for snø og  kalenderen viser 24  februar.10 grader  på gradestokken  og det var helt skjønt i solveggen.Det er bare å glede seg over den fantastiske tiden vi går i møte.Og vet dere hva...........jeg er helt sikker på at i år får vi en  utrolig deilig vår og sommer.
Nyt helgen og det fine været
Klem fra meg

tirsdag 21. februar 2012

Vinterferie kos

Vi har vinterferie og i dag har Mathilde bakt en kake.Eller det vil si hun gjorde et forsøk,det meste forsvant inn i munnen.Men en god  kokk må jo smake mye og ofte.

Her er rommet med ferdig lagt gulv.Gulvet er parkett i hvitlasert ask fra  Moland.Vi skal også sette inn en to fløyet dør i mellom rommene.Den kommer sikkert for det meste til å stå åpen,men det er greit å ha muligheten til å lukke igjen hvis man ønsker det.


Håper dere har en kjempe fin tirsdags kveld
Klem Heidi

mandag 20. februar 2012

Sengesett fra By Nord

Her går det i i hundre.........
Hadde  helt glemt hvor slitsomt det var å pusse opp.
Men sånn er det vel for de fleste .Man hiver seg over et nytt prosjekt,men glemmer  for hver gang hvor mye jobb det egentlig er.Nå er heldigvis den verste møkka jobben gjort.Nå er det bare finshen igjen ,lister,dører og stæsj(må bare vente litt på snekkeren som har operert fingeren sin).Har lenge gått og tenkt på hva slags sengetøy,puter og sengeteppet jeg skal ha på senga.Når jeg fant dette lekre sengesettet fra By Nord  falt jeg helt for det.
Vi blogges snart igjen.Ha en fin mandag
Klem Heidi
(sengesettet kan bestilles hos både Zanz og Nettbutikken Hviit )