onsdag 13. mai 2009

det spirer og gror

Det spirer og gror ,ute og inne.Pioner og hortensia er et MUST her om våren.Blir så glad av disse vakre skapningene.Tenkte jeg skulle prøve meg på noen hage hortensia er i år.Det har jeg aldri hatt før.Hvet at de helst skal stå i skyggen.
Eple trærne er i full blomst.og fins det noe vakrere.Her står de i all sin prakt,rosa og hvite.Skulle bare ønske de hadde blomstret mye lengre.
Et lite malings prosjekt på terrassen.Denne har stått i loft stuen og vært sort.Nå skal den bli hvit.Den skal fylles med mange deilige puter og der skal hus FRUEN ligge å sole seg.....
Må bare vise dere dette KUPPET jeg fikk kjøpt på salg.Nydelig speil fra Bohus.Jeg falt helt PLADASK og speilet måtte bare bli med hjem.Mannen i huset er jo stor fornøyd med at han igjen må henge opp et bly tungt speil.Du skjønner her i huset er det MANGE speil.
Vakre detaljer på speilet.
Ønsker dere alle en fantastisk fin nasjonal dag,og vi krysser fingrene for at ull undertøy og boble jakker kan ligge igjen hjemme,klem fra Heidi
søndag 10. mai 2009

prosjekt stoler

Helgen begynte for min del under dynen,feber og influensa slo ned i meg på fredag.Men ble gudskjelov ikke lang varig.Var på bena igjen i dag.Jeg er ille dårlig på å være syk,klarer liksom ikke å holde meg i ro uansett om jeg har feber.Så i dag var energien tilbake.Og den ble flittig brukt på å gjøre ferdig 3 stoler jeg holder på med.


Fikk malt ,pusset og begynt å trekke om.Mangler litt stoff og bånd så jeg ble ikke helt ferdig.
En av stolene er bestilling fra en kunde og de to andre legger jeg ut for salg på Finn.Nå har jeg solgt til sammen 7 stoler og de forsvinner stort sett med en gang.Kjempe grei ekstra inntekt.De pengene går til "shopping budsjettet"til meg..he he.
Ønsker dere en super fin uke.klem fra meg.