fredag 19. juni 2009

skoleavsluttning og fredags sysler

Kort innom sent på fredags kvelden i mellom malings strøkene.Kastet meg nemlig over rommet til minste mor i går.Det trengtes noen nye malings strøk på vegger og tak.Å jeg har fått klar beskjed om at rosa fargen skal bort."Jeg skal nemlig begynne i andre klasse mamma og rosa er litt barnslig for meg nå"......... Her er hun pyntet og klar til skole avslutning,tenk at det er et helt år siden hun sto på skole trappen for første gang.Hvor blir det av årene.....snufs snufs.

God helg alle sammen....................................klem fra meg full av maling.

tirsdag 16. juni 2009

nye prosjekter ferdig


Jeg lærer jo aldri.............når jeg er ferdig med et prosjekt lover jeg meg selv at jeg skal vente en LANG stund til neste.Men nei da...........klarer ikke å holde meg i ro.Tror jeg lider av en form for ADHD.
Her er bilde av første ferdige prosjekt denne uken,har faktisk to til å vise dere .Kommer om en liten stund.
Har lenge hatt lyst på senge gavler,vi har bare ramme madrass på vårt soverrom.Disse var veldig enkle og fine,300 kr hos en brukt handel.
Hadde egentlig tenkt meg noen med litt mer utskjæringer og stæsj på men disse får duge en stund.Til jeg finner DRØMME gavelen.


Ønsker dere en fin uke.
Nå har jeg endelig fått hjelp til å oppgradere bloggen min.Så nå blir det forandring.Skjønner at jeg må gjøre noe med det,har ikke ro i ROMPA til å finne ut av det selv,så jeg har fått en god venn som er data "NERD"til å hjelpe meg.
Ønsker dere en fin fin uke,hold humøret oppe selv om været svikter oss om dagen,evig optimist må man være i sommer Norge.