onsdag 14. januar 2009

Sånn blir stolen


Akkurat sånn hadde jeg tenkt at den ene stolen min skulle bli.Har bare litt problemer med å finne det rette stoffet,De har hatt et som er veldig likt på Panduro men er selvfølgelig utsolgt .Den andre blir sort i tre verket med sort velur stoff.
Gleder meg til å de ferdig......

søndag 11. januar 2009

GODE MINNER

Det uler og stormer rundt veggene her på Østlandet i dag.Ganske hyggelig når mor og far for sitte for seg selv med avisen,kaffen og pc.Når alle de tre håpefulle leker eller driver med diverse aktiviteter på vært sitt rom i STILLHET.Aller er opptatte med sitt og freden i huset NYTES.Sånne dager bare elsker man familie livet............ Har lekt meg litt med fotoapparatet en stund,og tatt noen fine personlige bilder av store og små.har rammet de inn med noen rammer jeg kjøpte på FRYD .Har fått et ramme verksted til å sette inn passpatur.Ble godt fornøyd.Blir veldig personlige bilder som betyr mye når man har tatt de selv.

PARIS bildene har den eldste jenta i huset tatt.Og de er utrolig fine.Veldig stolt sev også da når mamma ville ha de fremkalt på veggen.Dette bilde er av meg og minste tuppa.Tatt i VIGELANDS parken i høst.Hun setter seg ned å plukker høst blader,sitter der en lang stund og nyter fargene.Det andre bilde forteller hun meg om en forelskelse på skolen.Herlige minner.
Mangler et bilde av den mellomste jenta på 13.Men hun skygger unna hver gang mamma kommer med foto apparatet. Skal nok klare å lure ho i et uoppmerksomt øye blikk.
Ønsker dere alle en kjempe fin uke,og husk enda en uke nærmere VÅREN
Klem Heidi