lørdag 14. mars 2009

God helg

Kort innom for å ønske dere god helg.Med noen fantastiske barne bilder fra car møbler.(tips fra Anettes hus,de har bare sinnsykt mye fint)
Nyt helgen og hverandre alle vakre jenter i Norges land(og Sverige da)
torsdag 12. mars 2009

Enda et prosjekt

Nok et Finn prosjekt

Dette er en konge stol fra 1800 tallet.Ikke akkurat vakker i utgangs punktet.Merkelig trekk på en så fin stol.Er nok trekket om i senere tid.

Den skal bli en gave til min venninne som fyller 40 år i mars.Hun har lenge ønsket seg en sånn.Den skal stå i en peis stue sammen med et stort vakkert vitrine/bok skap .Håper hun blir fornøyd.

Nå er dere sikkert lei de sorte stolene mine.................................men nå har jeg 3 stk rokkoko stoler stående i garasjen.Den ene skal bli rosa til et barnerom den andre skal bli beige og hvit og den tredje tror jeg skal bli litt SPRØ.Kanskje med et fargerikt trekk........Her er ferdig resultat,Denne stolen har utrolig flotte bein.

Synes det er deilig å ha diverse prosjekter å drive med på denne tide.Skaper evnen er stor hos meg vinters tid.Da får jeg de kalde månedene til å gå fort. Vår og sommer er det så mange andre ting å ta seg til,nemlig å sitte rett ut, nyte solen og lese en god bok.
Tusen takk til alle sammen for de utrolige positive og hyggelige tilbake meldingene på forige innlegg.Man for jo virkelig selvtillit av deres kommentarer.Man vokser veldig på det.......takk takkmandag 9. mars 2009

make over

Da er det første rommet ferdig.Dette er foreldre rommet .Foreldrene valgte å gi fra seg et større soverom så barna hadde litt bedre boltre plass.Dette rommet er MINI MINI det er i ut gangs punktet kun plass til sengen.Men hva mer trenger man..............................garderobe har de i et annet rom i tilknytning til badet,ganske smart løsning.Da er det bare å tusle ned i undisen og kle seg på badet....
Rommet ble holdt i helt lyse farger pga str på rommet.Det er brukt eggehvit på vegger,hvit høyglans på tak og lister og en vegg med tapet for å bryte litt opp.Sengen og komoden hadde familen fra før som er visdal serien fra Ikea.Vi har tatt av den tre fargede kanten på sengen og toppen på komoden og malt i samme farge.Og komoden skal nye knotter(bilde kommer senere)senge sett fra Kid,speil fra antikvitets forhandler(opprinnelig i gullfarge)puter,lift og tapet kjøpt hos Maleren farge og interiør i Eidsberg(tusen takk for fantastisk hjelp Åse)

her er nær bilde av tapeten, et helt nydelig mønster.
Gøy å bli ferdig med det første rommet,og jeg fikk lov til å fortsette m barne rommmene.Der er vi godt i gang,så rom nr to er snart klart.
Ønsker dere alle en fin uke,og jeg er ganske misunnelig på vår været som begynner å dukke opp enkelte steder(ingen flere vær rapporter fra dere takk)for her laver det fortsatt ned med snø.

søndag 8. mars 2009

0700 søndags morgen


Klokken er blitt 0700 tidlig søndags morgen(våknet av at noen var på vei hjem fra fest,og tok en liten tisse pause rett utenfor soveroms vinduet våres.Glad det ikke er meg som trasker hjem kl syv om morgenen,de kommer til å en herlig søndag he he).snøen pisket på ruta og det ulte rundt veggene.Egentlig burde jeg bare krype under dyna igjen,men det er så utrolig deilig å noen timer for seg selv før huset våkner til liv.var fristende å krype under teppe med te koppen.
Viser dere noen bilder av ting som står høyt på ønske listen.Denne sofaen kunne bare flyttet rett inn hos meg.Den er grise lekker....


Dette tre gulvet er jeg på jakt etter.Vi har gamle gulv i hele huset,men skal legge nytt i stue og kjøkken.Liker godt dette rustikke tregulvet.jeg har bestilt noen prøver,så får vi se om det ligner dette .
Prosjektet mitt hos familien Mathisen i Fredrikstad begynner virkelig og ta form.Soverommet til foreldrene er ferdige og bilder kommer i morgen.Hus fruen er så fornøyd med rommet sitt at hun bare står der inne å smiler sier hun.Og i går fikk hun vist det frem til venninder.
Kjempe gøy att det falt i smak.
Håper dere får en fin søndag,ser at det begynner å bli vår enkelte steder.Ja her på Østlandet må vi nok bare smøre oss med tålmodighet.Ingen ting som lingner på vår her enda,ingen krokuser som titter frem og ingen snø som smelter.................