fredag 14. oktober 2011

woooow vi er en av ti finalister

Så utrolig gøy.................................vi er blitt plukket ut som en av ti finalister.
Norske interiør blogger har hatt en konkurranse  gående denne uken som heter "på tapeten"Siden Mathilde sitt rom akkurat hadde blitt ferdig hadde vi litt lyst til å sende inn vårt bidrag .Også ble vi plukket ut av dommerpanelt fra Fargerike.
Det er utrolig mange flotte bidrag med,men har du lyst til å stemme på vårt bidrag hadde det vært kjempe hyggelig.1 premien er nemlig å få style et rom i Fargeriket sitt eget interiørblad som heter Base.
Din stemme kan du gi her
Ønsker  dere en riktig god helg alle sammen

mandag 10. oktober 2011

En daybed med sjel og sjarm

Håper dere har hatt en deilig høstferie ,noen har vel også høstferie denne uken.

Her er prosjektet mitt som jeg fikk gjort ferdig denne uken.En vakker vakker gammel seng som jeg fant hos en antikvitets forhandler for en stund siden.
Sengen kjøpte jeg for å ha på det gamle rommet til Mathilde.Der hadde den nemlig passet perfekt.Men når "lillesjefen"så bestemt sier :Mamma den sengen skal  ikke jeg ha, for jeg har blitt for stor til å ha en sånn "søt" seng .Ja da er det ikke annet å gjøre enn å si seg enig.Var  mye enklere før når mamma fikk bestemme hvordan det skulle se ut.                                                        Sengen er bare sååååå vakker..............
den har sjel og sjarm.Har prøvd  å finne andre steder å plassere den i huset men dessverre ingen plass noe sted.Jeg har måttet legge den ut til salgs på finn.no .Sengen finnes under antikk/kunst -antikke møbler hvis noen skulle være interessert..                         
                              ( SOLGT)
                                                        Ha en super fin start på uken
                                                                    Klem Heidi


Produktinfo: Sengen er trukket om i et beige linstoff fra Panduro hobby,møbelbånd og stoff til madrass  fra Stoff og Stil.