lørdag 26. desember 2009

Det snør det snør

Det laver ned med vakker snø og alt blir så rent og pent og vakkert.Nydelig jule stemning.
Tror jammen det har kommet en halv meter med snø det siste døgnet Og nisse far står på trappen å spiser snøMånen titter frem bak frost røyk(dette bilde har Charlotte tatt,lovet å med det)

Jule høytid på sitt vakreste,håper dere har det samme været rundt omkring i Norges land.
Vi får ikke nyte dette vinter eventyret så lenge,for vi reiser syd over i rom julen.Utover uken er det spådd bare kaldere og kaldere,helt opp i 20minus på nyttårs aften.
Så vi foretrekker en sangeria på stranden istedenfor.
Jeg vil takke alle som har vært innom på besøk i 2009.Takke for alle herlige kommentarer og mailer,håper dere fortsatt vil være med meg videre inn i det nye året.Så satser vi på at nye ideer og kreativitet vil komme strømmende på i 2010.

Godt nytt år klem fra Heidi

fredag 25. desember 2009

Ønsker dere alle en riktig god jul............juleklem fra Heidi
mandag 21. desember 2009

Til meg fra meg

Dette nydelige bilde har jeg kjøpt hos Galleri Graff i Askim.Det er en kunstner som heter Jeanette Yvonne Karlsen som har malt bilde "tankefull" .Jeg falt helt for bilde fordi det er tro kopi av min Lotte når hun var omtrent på samme alder som jenta på bilde.
Samme hår fasong,samme hår farge,helt lik i profil og samme kropps bygning.Det er nesten litt vemmelig,skulle tro at kunstneren hadde malt etter et bilde av henne, Jeg liker det bare mer og mer for hver dag.
Hyggelig med en jule gave til seg selv,er dere ikke enig?