torsdag 1. januar 2009

Den første dagen i det nye året
Våknet i dag og følte at kroppen veide 100 tonn, rullet ut av senga.Hele meg var plutselig tyngre enn vanlig, følte meg dau og slapp.
Kan du skjønne hvorfor.......


Mange late dager er tilbrakt i sofaen foran tv med masse deilig mat og stappfulle godteri skåler.Fra morgen til kveld har man stappet i trynet.Plutselig sier det stopp,så er man fornøyd med avslappning,middags selskaper samvær med familie og venner.Jule stæsj og fjas.......Så årets første dag er tilbrakt over VASKEBØTTA.


Jaget ut familien og satte igang med å brette opp armene.Ut med juletre og jule nisser.Kansje litt tidlig ,men når man har hatt jul siden første desember er man godt fornøyd med nisser og pynt.
Når mange mennesker er inne over en lengre periode blir det så utrolig grisete og møkkete over alt.Badet har fått seg en skikkelig rund vask.

Tepper og puter er kastet ut i 12 minus og fått en deilig frisk luft i seg.


3 timer med vaske bøtta gjorde susen og en deilig grønnsåpe lukt sprer seg i huset.

Sant skal sies at det blir ganske tomt og rart når man kaster ut julen,men snart er vårens blomster på vei inn i huset.Deilig er det iallefall når det er rent.

Og kroppen å hodet føles lettere,så nå er det i gang med dagens middag nemlig SUPPE.Gleder meg til å følge med på hva som skjer på interiør fronten i 2009.Mannen kom med en kjempe flott ide,i kveld skal vi sette oss ned å skrive en ønske liste på hva vi ønsker å få gjort i hjemmet å hva vi skal prioritere først.Blir spennende å se hva vi kommer frem til.

Gleder meg til alle interiør bladene begynner å komme ,stappfulle av nye ideer.
Ønsker dere alle en kjempe fin start på det nye året.(bilder av den minste prinsessa,bare 3 år gammel)