onsdag 18. januar 2012

Spørsmål og svar

 Tusen takk alle sammen for mange hyggelige kommentarer på forrige innlegg.Jeg fikk mange spørsmål som jeg tenkte å besvare nå.


Brunt serveringsfat på stett med glass lokk fra plantasjen
Hvit stor bolle  på  kjøkken benken kjøpt hos en blomsterbutikk på Stabekk,rett ved siden av Bolina 
Serveringsfat i tre forskjellige str fra Zanz i Lillestrøm
Stativ med kaffekopper fra Day kjøpt hos Pinappel i Askim(koppene er nå på halvpris)
Stangen over kjøkken benken med kroker er fra Ikea
Gulvet vårt er en stavs parkett fra Moland ,hvitlasert ask


Da håper jeg at jeg fikk med meg alt.
Ha en fin kveld jentertirsdag 17. januar 2012

Kjøkkenvask


I dag var det på tide at kjøkkenet fikk seg en skikkelig runde med vaskebøtta .
Et kjøkken blir forferdelig møkkete og rotete etter all bakingen og matlagingen i julen.Jeg har sluttet å ta en ordentlig rundvask før jul,tar det på nyåret istedenfor.Har til og med kastet liftgardinene i vinduet for de var helt sorte av sot på innsiden.Vi får se om det kommer opp noen nye eller om det rett og slett skal få være åpent.Jeg liker og titte ut av kjøkken vinduet.
Ble så rent og fint at jeg måtte ta meg en tur med kamera.
Ha en fin tirsdagskveld,her skal vi krype under dyna tidlig i dag for å se en fin film i senga.Ganske hyggelig og ligge under dyna og kose seg en kald kveld i januar.
Klem fra meg

mandag 16. januar 2012

To rom blir til ett

Da er jeg klar for å vise dere prosjektet vi er i gang med.
.I annen etage har vi fått et ledig rom ved siden av vårt soverom siden Mathilde fikk nytt rom nede..Her er planen å lage en daglig stue.Vi skal ha en stor åpning i mellom de to rommene.Men vi må også ha muligheten til å lukke igjen hvis en av oss ønsker å sitte litt lengre og se på tv eller gjøre andre ting.En to fløyet dør blir satt inn (det nederste bilde)Vi skal gipse alle vegger og legge nytt gulv.Rommet vil mest sannsynlig inneholde  to store deilige sjeselonger,to stå lamper,en bokhylle og tv.Og fargen på begge rommene blir mørk grå.Nå skal jeg endelig få et mørkt ,lunt og koselig soverom.


Vi gleder oss veldig til å få det ferdig,og jeg gleder meg mest til å kunne  ha stuen nede ryddig og fin når man får gjester.Håper dette rommet skal bli brukt til forskjellige kveldskos aktiviteter .Flere bilder skal dere få se etterhvert.Vi skal gjøre en del selv så det tar nok litt tid.
                                                                 Ha en riktig fin uke 
                                                                      Klem Heidi

søndag 15. januar 2012

Et nytt prosjekt på gang

Et lite livstegn fra denne kanten.
Vi har vært uten nett i noen dager så pc har fått en liten pause ,litt godt faktisk.........
Julen er ute av huset for denne gang,og da blir det jo som  kjent veldig tomt og rart med en gang.Julelys og juleblomster har blitt erstattet med litt vårblomster .Og i morgen skal jeg jakte på noen tulipan løker til å ha i vinduskarmen.
Skal ikke se bort i fra at det kommer enda et innlegg til i dag. To rom skal bli til ett i annen etage og planen er at det skal bli en dagligstue. Har dere noen nye prosjekt  planer på gang?
Ha en fin søndag alle sammen 
                           Klem Heidi