lørdag 20. desember 2008

jule godterier

Tenkte å komme med et komfekt tips helt på tampen,til de som har litt energi igjen til å lage noe veldig enkelt og godt til jul.

8 doble mars
125g smør
cornflakes
Smelt smør og sjokolade i en kjele og rør til en fin jevn masse,ha i cornflakes til det blir en passe tykkelse. lag små baller med to skjeer å ha i små komfekt former.
NYDELIG.....nam nam


Da var den uendelige huske listen ferdig.Gaver er kjøpt,gaver er laget,julekort er sendt og huset er pyntet.Vi starter jule ferie på mandag og helt til 5 januar.Det blir lange formiddager meg jule morgen barne tv i pysjen.


Tovede tøfler er en fin julegave,har strikket en del par,,,,,,,Minste mor hadde nissefest på skolen i går.Var fornøyd når hun fikk på seg sin nye rød nisse drakt.Da blå fjell er en stor favoritt var det et stort øyeblikk når hun fikk være rød nisse jente.Litt kvelds stemning fra stua,Kos dere med de siste forberedelsene før jul.


søndag 14. desember 2008

En førjuls presang

Nå er endelig garasjen og ute plassen ferdig.Utrolig hvor lang vente tiden egentlig er når man går å venter på at noe skal bli ferdig.Men desto strørre er jo gleden når det endelig er ferdig.Det er min pappa som har tegnet og snekret garasjen til oss.Ikke er han noen arkitekt og heller ei noen snekker lenger.Men dette må jeg bare si at verken en arkitekt eller byggmester kunne gjort bedre.Tusen takk snille pappa.......

En liten jule presang til seg selv synes jeg ikke er for mye for langt i disse før juls tider.Det har seg sånn at i vår familie har vi alt for mange barn(ingen for mange altså)at familien har kommet til enighet om at det er barne som får gaver til jul:Så når juaften kommer sitter jeg der med mine usle 2-3 pakker....Så ingen dårlig samvittighet her for å gå til innkjøp av noe jeg har ønsket meg lenge,nemlig et nydelig speil til komoden på sove rommmet..........når julaften kommer å jeg sitter der med mitt lille berg av pakker ,tenker jeg på dette speilet....


Ha en flott uke alle sammen,stress ned og nyt førjuls tiden,det blir jul alikevel uansett om man ikke har alt på stell.

(Her kom vist bildene i feil rekke følge men det skjønner dere jo)

And the winner is

Da er konkuranser over og jeg takker så mye for mange hyggelige komentarere fra dere alle sammen.Gjennom hele min blogg tid har jeg motatt så utrolig mange koselige komentarer og tilbake meldinger fra mange med bloggere og anonyme lesere.Det er en stor glede i hverdagen å følge med på alle interiør entusiaster landet over.

Trekningen er foretatt og den heldige vinner er HVIT ROSE.kjempe gøy at denne dyktige bloggeren vant konkuransen,da hun har vært en trofast leser på bloggen min siden jeg begynte.Og trekningen ble foretatt av den minste sjefen i huset,det var en selvfølge at hun måtte trekke en lapp.
Her er pakken som vil bli sent til deg i posten,en ekstra jule gave og jeg er helt sikker på at du virkelig fortjener den.Pakken er kjøpt på en fantastisk butikk som heter Dorothea på Vinterbro,en butikk som virkelig er vert et besøk.