torsdag 15. mars 2012

Mye spennende på gang

Nå er det bare små ting som gjenstår før dere får se det ferdige resultatet av rommene.Lørdag skal dørene inn og da er det meste klart i løpet av helgen.
Nå er det ut på gardin jakt og jeg ønsker meg lignende gardiner som på bildet under.Må bare finne de i riktig farge.Også står jo selvfølgelig to Jielde lamper på ønskelisten.Hadde jo passet perfekt bak sjeselongene som leselamper.Men  hvorfor skal de være så syyyyykt dyre.

I løpet av neste uke håper jeg også å kunne legge ut en del varer i butikken min igjen.Og da er det bare å følge med,for mange godbiter kommer det.Og hvis det er like stor interesse som sist, ja da forsvinner det meste på et blunk.Jeg gir beskjed  et par dager i forveien slik at alle har en mulighet hvis de ønsker.Og det er jo selvfølgelig første man til mølla..........

Det kommer også et innlegg her på bloggen med bilder av masse lekkert interiør fra byens desidert flotteste interiør og kles butikk.Varene skal også styles og tas bilder av i de nye rommene her hos oss.Gleder meg til å se resultatet.
Ha en riktig fin torsdagskveld.