fredag 27. januar 2012

Ny farge på teglsteinsveggen

Endelig fredag igjen,beste dagen i uken for alle.
I dag har begge teglsteinsveggene fått nye farge.Den i stua og den på soverommet..Synes egentlig den var fin som den var men enkelte steder var det litt for mye orange murstein.Veggen har  fått et lag meg beige lakk.Nå ble den  varm beige/grå i fargen.

(nytt speil fra Ikea)
Her står det taco på menyen i dag(ikke alene om det tenker jeg)Og helgens gjøremål innebærer litt snekring i morgen og en slalåm tur på søndag.
Har dere store planer for helgen?
God helg klem Heidi

torsdag 26. januar 2012

Nye lyslykter og navnet på tapeten

Takk igjen for alle tilbakemeldingene på tapeten
.Det hjalp veldig å høre hva dere mente.Jeg tror jeg har bestemt meg for å gå for den..Må tenke litt til og eventuelt servere min mann en deilig rødvin og en bedre middag før jeg forteller om prisen på tapeten.Jeg må også være 110 prosent sikker på at jeg blir fornøyd for denne herligheten koster.........
Tapeten har jeg funnet hos Fargerike i Mysen og tapetboken heter i Mica(mca 3001)
Nå har endelig jeg også fått kjøpt med disse lekre telysestakene fra Kremmerhuset.De er bare så utrolig flotte til den nette sum av kun 49,- kr stk .Har sett de hos mange forskjellige bloggere.De er så vakre om kvelden.
                                                                Ha en fin fin torsdag folkens

mandag 23. januar 2012

Hva med denne?

Denne tapeten er også veldig fin og spesiell.
Så for meg og ha den på en vegg bak sengen,ekte stein.
Fargen som ligger ved siden av heter Sober.Kan bli litt kult med litt glamour sammen med grov lin ,strikk,  og drivved ..Elsker og blande de forskjellige materialene.
Hva tror dere?

Takk for tilbake meldingene på forrige innlegg,Veldig ok og få tilbake meldinger når man vingler sånn frem og tilbake.
Ha en fin mandag i det vakre vinter været

søndag 22. januar 2012

Soveroms tanker

Hei på dere
Jeg vil si hjertelig velkommen til alle nye følgere ,572 stk som følger min blogg er jo helt utrolig bra,pluss ny besøksrekord denne uken med nesten 6000 tusen besøkende på en uke.Det er så hyggelig at så mange vil lese om mitt dagligdagse viss vass.
Jeg setter  så utrolig pris på hver eneste kommentar og hilsen. Håper dere vil følge med meg videre.

I dag byr jeg på litt soveromsinspirasjon.Det er jo soverom som står i hodet på meg om dagen.Jeg gleder meg til å få et mørkt lunt soverom ,mye mer behagelig enn å våkne til kritthvite vegger.Min kjære driver i skrivende stund og snekrer.Han vil ha alt elektrisk anlegg sjult i veggene.Når han er ferdig skal jeg prøve meg på litt gipsing .
Lurer veldig på hvilken farge jeg skal velge ,blir en mørk brun beige eller noe i grått.Nydelige den fargen på bildet under ,men ville kanskje godt for en enda mørkere.


                                                  ÅÅÅÅÅ dån.......... denne veggen kunne jeg tenkt meg                        
Eller hva med denne veggen,er det tapet tro,noen som vet?Hvis jeg skal jeg ha en sånn tre vegg vil jeg at den skal se helt ekte ut.


Ha en fin søndag
Klem fra meg