fredag 23. mars 2012

Masse lekkert

Produkter fra Pinapple stylet hjemme hos meg.
Denne butikken har bare så utrolig mange fine interiør ting.Jeg har vært så heldig å få leke meg litt med produktene.Og jeg må dessverre si at  ikke alt ble levert tilbake til butikken.Noe bare måtte bli igjen hos meg.......Merker som Broste,Tine K Home,Mille Moi er bare noen av merkene Pinapple fører.Disse lekre tovede påske eggene måtte jeg bare ha.
Alt på bildene kommer i fra Pinapple(bortsett i fra sengesettet og sjeselongene) og du kan ringe butikken  på telefon 69883054 hvis du ønsker noe tilsendt eller om du bare har noen spørsmål.
                                      Ha en fantastisk fredag jenter i det helt nydelig vår været


torsdag 22. mars 2012

Byens skattekammer

                               Byens vakreste interiør og  klesbutikk  heter                            Pineapple


I Askim finner du en butikk med alt en dame kan drømme om innen interiør,klær,sko,vesker og smykker.Kjente merker som Malene Birger,Line of Oslo,Mos Mosh,Beck Søndergaard,Dyrberg Kern,Moo ,Day Home,Broste,Sixty Seven er bare noen av  merkene  du finner her.
Masse masse lekkert.Super dyktige jenter står alltid klare til å hjelpe deg til å finne det perfekte antrekket.
Håper dere blir våryre og inspirerte til å besøke denne fantastiske butikken.
Flere bilder kommer av interiør produkter fra denne butikken,stylet i mitt hjem.

Flere varer igjen i butikken min,klikk dere inn på bildet oppi høyre hjørne så kommer dere rett inn i  min lille butikk.Send en  mail til heidi@fugleperspektiv.no,hvis du ønsker å kjøpe noe.
Ha en fantastisk torsdag i det fine vår været.
                                                                               Klem Heidi

mandag 19. mars 2012

Nye varer i butikken min

                                      Da er det snart klart for at min "lille butikk"kan åpne igjen.(trykk på bilde oppe i høyre hjørne så kommer du rett inn)
Jeg har brukt helgen til å rydde og funnet frem ting jeg har lyst til å selge.Tingene er kjempe fine,men når det til stadighet fylles opp med nye ting,ja da blir det fullt.
Det er forresten en ting alle burde gjøre,kanskje man har ting liggende som man har gått litt lei eller som på en eller annen måte ikke passet så perfekt som man trodde.Ja da kan andre ha masse glede av det til en redusert pris.Forrige gang jeg la ut varer var alt borte samme kvelden.
Jeg selger mine varer til halv pris,varene er like fine som nye,og mange av de er kjente merker dere helt sikkert kjenner til som i utgangspunktet har hatt en høy pris.


PS:BUTIKKEN ÅPNER I MORGEN KL FIRE men jeg legger varene ut allerede nå så alle har en mulighet til å tenke litt til i morgen hvis det er noe dere ønsker å kjøpe.Send en mail til heidi@fugleperspektiv.no hvis du skulle finne noe av interesse ,jeg svarer ikke på mail før etter kl fire i morgen.Og da er det første man til mølla.


En riktig fin mandag til alle

søndag 18. mars 2012

Innebygd reol

Dørene kom jo selvfølgelig ikke når de skulle så de må vi vente enda en  uke på.
Men bok/tv reolen er ferdig. Vi synes innebygde møbler som er listet inn med taklister og gulv lister passer veldig godt til gamle hus(mangler fortsatt gulvlister).Vi designet vår egen reol og  fikk snekkeren til å bygge den.Vi er kjempe fornøyde med resultatet.Den rommer masse og har god plass til alle interiør bladene mine


 Kunstverket mitt er også på plass.Synes det var  utrolig gøy å male.Tror jeg må male noen flere bilder.


Ha en riktig fin søndag alle sammen.Her har vi kost oss ute på en lang søndagstur i det fine vår været.
                                                                          Klem Heidi