torsdag 6. august 2009

Et nytt fantastisk funn

Tusen takk for alle hyggelige tilbake meldinger på artikkellen i Dagbladet.Jeg klarte desverre ikke å scanne den inn.Data er ikke min sterkeste side,og jeg har heller ikke ro i rumpa til å sitte rolig å finne det ut .
I dag har jeg solgt alle stolene jeg har laget.Det har vært to nydelige damer på besøk å hentet tre stoler.Så her må det produseres videre.
Jeg er igjen den heldige eier av en hel salong for den nette sum av 5000,-kr 4 stoler to bord og en helt nydelig sofa.Gleder meg veldig til å fornye den sofaen.Ser ut som om det er de sorte og beige stolene som de fleste vil ha.Jeg hadde jo tenkt å lage noen stoler i gøyale farger og forskjellige trekk,men siden de selger så godt for jeg fortsette med de en stund til.Fikk kjempe positiv tilbake melding på den siste stolen med den litt spesielle male teknikken.
Solen skinner igjen på Østlandet ,etter gud hjelpe meg flere uker med rein(føles sånn)
Nå trenger hagen en skikkelig make over.............

mandag 3. august 2009

Det perfekte skapJeg er alltid på jakt etter det perfekte skap.Disse skapene er bare så fulle av sjel og sjarm.Blir glad av å se på diss bildene.Jeg må nok fortsette og lete på loppemarkeder,auksjoner,antikvitets forhandlere og finn for å finne et lignende.
I går var vi kjendiser i Dagbladet.Ganske morsom reportasje men med noen feil da.Ja ja sånt skjer.Mathilde ble plutselig 9 år men er bare seks.........
Mange har vel en skikkelig blå mandag i dag,første dag på jobb etter ferien.
Jeg jobber hjemme for tiden med oppussing av møbler og bolig styling.Føler meg ganske heldig som for drive meg akkura det jeg elsker å gjøre.
Ønsker den super fin uke ferie eller ikke......klem fra meg