lørdag 18. september 2010

Spørsmål fra leserne

Jeg må få takke alle sammen for de nydelige kommentarene dere har lagt igjen hos Franciskas vakre verden.
Jeg blir så glad for alle tilbakemeldingene.Og vi gleder oss veldig til at reportasjen skal komme i Vakre hjem.Tusen takk igjen.........Et lits spørsmål til dere kjære lesere,hva gjør dere for å holde liv i urtene?Jeg kjøper nye hver eneste gang jeg skal bruke de til matlaging.Jeg ønsker meg kjøkken benken full av urter,men det er helt umulig.Har dere noen gode tips?????(de brune store lyktene i bakgrunn er fra Verket Interiør)Mange har sendt meg spørsmål angående forskjellige ting blant annet  denne tv benken.Tenkte jeg kunne lage noen innlegg fremover hvor jeg svarer på ting dere lurer på.Så bare legg igjen en kommentar eller mail hvis du lurer på noe.

Vi fikk  en snekker til å bygge dennne tv benken etter mål og tegning.Det ble ikke så kostbart heller,billigere enn å kjøpe en tv benk faktisk.Disse vakre "huske jentene"er det også mange som lurer på hvor er fra.De henger i vinduet på rommet til Mathilde.Kjøpt hos galleri graff i Askim.De er utrolig søte og dekorative.


Vi håper på en sorik og vakker høst helg.Forrige helg gikkvi en mil i skogen.Og det frister til gjentagelse.
God helg jenter
Klem Heidi

onsdag 15. september 2010

Dagen i dag

I dag har jeg hatt fri, og dagen har blitt brukt til å gjøre...............INGEN VERDENS TING
Jeg har ligget under teppe på sofaen med tekoppen, en haug med interiør blader,en bok og pc.
Noen ganger er det virkelig deilig med en sånn dag.

Kjenner at energien sakte men sikkert er på vei tilbake så jeg får  komme med inn på kjøkkenet å lage middag til alle mine håpefulle.
(bilde 1 fra gangen ,bilde to 2 er to stk industri lamper jeg har kjøpt som skal henge over spisebordet,bildet er fra butikken, lampene kommer fra Home&Cottage).

                                                               Klem Heidi

søndag 12. september 2010

En invitasjon

Velkommen inn på søndags middag.................................................
I dag inviterer jeg alle mine kjære lesere på middag,tenk så hyggelig.........
Hadde vært så gøy å møtt dere og slått av en prat.Vi hadde nok hatt litt felles å prate om.Tror dere ikke?????

Litt høst nytt har fått komme hjem.En herlig by runde på fredag endte jo som mange andre ganger.......med tom lommebok......

Er så UTROLIG mye fint i butikkene nå.Den store THG lyse staken har jeg ønsket meg lenge.Den er bare helt utrolig vakker når alle lysene tennes.....(lyse staken er fra Kreativ Kunst og Design i Mysen)
Et betong brett fra Verket Interiør.Og det beste av alt to vakre industri lamper fra Home&Cottage.De skal opp over spisestue bordet.Bilde kommer senere.

Ønsker dere super fin uke ,og nyt den vakre høsten

                                                                Klem Heidi