lørdag 8. november 2008

loftstuen i garasjen er endelig ferdig

En liten tur innom for å ønske dere alle en god helg med noen garasje bilder.Mens fårikålen står å god gjør seg på ovnen.Skal nemlig ha et aldri så lite jente selskap med god vin og sau/lam.Måtte også ned i byen for å kjøpe litt ny musikk,så Erlend Bratland og gode gamle Bjørn Eidsvåg for være med på festen.Men de får holde seg litt i bakgrunnen.

Nå er endelig lofts stuen i garasjen ferdig,ble ganske fornøyd til slutt.Er et etter lengtet rom eller ekstra stue kan man kalle det, på hele 40 kvadrat,så her er det plass nok å boltre seg for store og små.Har allerede hatt haloween fest der og video kveld for eldste mann og nå står mellomste mor på tur med klasse fest og bursdag.Så her har vi party rommet vi har ventet på....


Ble veldig fornøyd med møblene sofa,
,bord, skrive bord og lamper kommer fra Living.De har et fantastisk utvalg til helt greie priser.Dette speilet var jeg så heldig å få kjøpt hos en antikvitets forhandler ,rammen var i gull.Malte det i tre forskjellige farger og deretter pusset godt av med sandpapir.Ble et ganske fint resultat.
Dette er krakken jeg viste bilder av i sommer,den ble sort med mose grønne puter fra house docktor.Putene passet perfekt til målene på krakken.
Da venter vin flasken på meg jenter,,,ha en fortreffelig aften,adios

tirsdag 4. november 2008

Haloween er kult for store og små,her sitter en ferdig pyntet drakula prisesse:Det var en forferdelig laaaaaaaaaaaaaaaang dag med venting siden festen ikke kunne starte før mørket hadde kommet.Når endelig små folket troppet opp ,den ene finere etter den andre,var all ventingen glemt og festen kunne begynne.Vi koste oss med spøkelses kake og marsmellows hoder,gele med edder kopper og blodig popcorn.Og festen sto til forventningene for det lille bursdags barnet.
Men neste år tror jeg det blir de voksnes tur til å ha haloween fest.Synes jeg ser mannen min utkledd som drakula... kunne blitt en spennende natt..hi hi

Vil takke for alle de flott awardene jeg har fått,det betyr utrolig mye at noen gidder å lese mitt viss vass om familie,venner og interiør kaos.Det setter jeg utrolig pris på.Hadde en opptelling å kom til 12 awarder på kort tid.
jeg har mistet litt oversikten over hvem jeg har gitt videre ,men velger å gi videre de tre siste som jeg har fått av gamlå,hjemme hos nusse og lykkebo. vil ikke være utaknemlig altså
,det er bare det at det tar en del tid og jeg vil bruke den på å blogge å besøke dere.Håper dere forstår.......ha en fin kveld alle sammen.