lørdag 24. september 2011

Nytt rom

Tusen takk for alle god bedring hilsninger i går,det hjalp.
Utover kvelden i går følte jeg meg så mye bedre (etter å ha sovet nesten et døgn)at jeg kastet meg over maling,tapetsering og montering av Ikea møbler.Rommet til Mathilde ble nesten ferdig.Gjenstår bare noen små ting.Flere bilder kommer i morgen.
Ha en riktig fin lørdagskveld 

                 
Produkt info:
hyller,kurver,rammelister,rammer,pc-benk fra Ikea.Hest fra fargerike .Stoler og saueskinn fra Living.Tapet fra Mr Perswall bestillt hos fargerike
                                                      Klem fra meg

fredag 23. september 2011

Syyyyyyk


Jeg er syk................ligger under dyna med feber og vond hals.Og jeg som har et helt rom som skulle vært innredet i dag.Minstemor skal nemlig overta store søster sitt rom.Storesøster har flyttet til London for å studere på Kingston Universitet.

Noen gamle bilder fra arkivet får dere i dag.Har fått flere spørsmål angående tv benken.Den er ikke kjøpt noe sted men laget etter mål av en snekker.Bildene med den kraftige rammen er fra Galleri Graff i Askim.


I morgen kan jeg  vise dere noen bilder fra  det nye rommet.Jeg har også lovet dere bilder fra et par møbel prosjekter jeg holder på med.En gammel seng og en sofa er ferdig trukket om., men mangler bare møbelbånd fra Stoff og stil.Møbelbåndet er utsolgt for øyeblikket,så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.


Nå kryper jeg under dyna og prøver å sove litt..................

søndag 18. september 2011

En hyggelig søndagsmiddag med venner

Middag med gode venner på en søndag som denne  med skikkelig ruskevær ute,fyr i peisen og masse levende lys.Det er veldig hyggelig.

Alle års tider har sin sjarm
Når man kan sitte inne og kose seg med fårikål og god vin ,ja da er ikke været så viktig.Håper dere får en fin uke alle sammen.
Klem Heidi