lørdag 30. januar 2010

Oppsummerings innlegg

Har fått mange spørsmål og mail på hvor diverse ting er kjøpt.Her har jeg plukket ut en del av de spørsmålene som jeg har fått flere ganger.
Jeg skal bli flinkere til å beskrive det under bildene i innleggene mine.Vi driver jo tross alt med veldig bra markedsføring for butikkene vi bloggere.

Denne flotte hesten er kjøpt hos sanselig interiør på Ski storsenter,en fantastisk vakker butikk med 3 utrolig søte, hyggelige eiere.Verdt et besøk....................
Dukke huset er fra riktig leker i Oslo.Skapet er kjøpt på Finn og pusset opp.

Denne bok hyllen er fra den nydelige nettbutikken Landcharm (ta en titt, Eva har masse fint i butikken sin,som hun og mannen lager selv)


Denne komoden er fra Skeidar , var opprinnelig svart.Speilet kommer fra Gult Interiør på Lysaker(butikken er desverre nedlagt)Det brune fatet er fra Slettvold og den store lykten fra Verket Interiør

Garderobe dørene er fra...............................tromme virvel.....................IKEA
Bare å sende mail eller komentar hvis det noe jeg har glemt.
God helg alle sammen,klem Heidi
I morgen farer det av sted til Interiør messen i Lillestrøm.......................
onsdag 27. januar 2010

Vakker vår inspirasjon

(Husker desverre ikke hvor jeg hentet bilde)
Tusen takk................ alle sammen for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får i form av kommentarer og mail.Prøver å besøke dere alle sammen.Men tiden strekker desverre ikke til.Men jeg leser og koser meg med hilsnigene fra dere alle.

Måtte bare vise dere dette fantastiske vår bilde,jeg kjente at solen varmet godt inn i kropp og sjel ved å se på dette vakre bilde i nydelige vår farger.
Dagen i dag skal tilbringes i garasjen.Jobber med et stol prosjekt som skal stilles ut i en leilighet som skal selges.En fotograf fra et magasin skal ta bilder av leiligheten.Er litt spent på om den blir helt perfekt(prestasjons angst).Bilde kommer......Ha en god dag alle vakre damer(og menn er) i Norges land.
Klem Heidi