onsdag 2. november 2011

Julestemning

Tittet litt igjennom jule bilder fra i fjor 
Ble plutselig i julestemning og kjente at jeg gledet meg til å begynne og planlegge julen.Jeg er egentlig litt sent ute i år, men det har jeg tenkt til å få gjort noe med innen en to ukers tid.
Juleshopping tur til København med en venninne  ble bestilt i dag.Og planen er å få handlet ferdig alle julegaver og kalendergaver da.Jeg håper nemlig å kunne bruke hele desember til bare "kos".
Baking,juleverksted,julemarkeder og andre hyggelig ting.Det hører desember til.Da kan det være lurt og holde seg så langt unna butikker som mulig.

                                      Disse fine hjertene lagde jeg og jentene i fjor.
Jeg klippet ut og sydde alle hjertene på  maskin mens jentene sydde på bånd og blomster for hånd.Enkel og kjempe fin ide.Disse hjertene er veldig dekorative på juletreet eller som pynt på en gave man vil gi bort.
                             Nå gleder jeg meg virkelig til jul.Hva med dere ,er planleggingen i gang? 
                                                                    Klem Heidi

mandag 31. oktober 2011

Et ferdig maleprosjekt pluss en julereportasje fra heimen


Jeg er her men det har vært litt hektisk om dagen
.Mange prosjekter på gang.Jeg har også kastet meg på "strikkebølgen"som  herjer om høsten.Jeg har store problemer med å legge det fra meg når jeg først har begynt.Men noe annet har jeg fått gjort.Har lenge gått og gruet  meg til å begynne på trappa.En ordentlig møkka jobb og male trappe spiler og sider på trapp som går fra kjeller og helt opp til annen etage.Men nå er jeg endelig ferdig.Fant også ut at jeg skulle male toppen på rekkverket i sort høyglans maling.
Nå gjenstår det kun undersiden av trappen ned til kjelleren.Det synes veldig godt nå som det andre er skinnende hvitt.Så det må også gjøres.Skulle bare hatt litt lengre armer.


Nå er det også snart tid for jule planlegging i heimen.Og en julereportasje hos oss laget i fjor av Franciska er snart til salgs i butikkene.Denne gang blir det i Bonytt pluss et fransk interiørmagasin.Kommer tilbake til utgivelsen.


Ha en riktig fin uke alle sammen