fredag 12. februar 2010

Et vakkert bruktfunn

Ønsker dere............ alle en super deilig fredags kveld.
Her har vi inntatt yndlings stillingen i sofaen med gull rekka foran oss på tv.Fredags kvelden har blitt en av ukas høydepunkter.Noe godt å spise,litt snop i godte skålen og en deilig pyjamas.
Kan det bli bedre........................ Noen bilder fra en av mine siste brukt funn.Et nydelig skrivebord fra 1800 tallet.Var opprinnelig i en mørk mahogni farge.Med noen strøk sort(fargen heter sot grå,Jotun)maling ble den litt mer tidsriktig.Synes det passet godt sammen med kartell stolen.Nyt helgen........... i vakkert vintervær,og det beste av alt er at solen begynner å varme godt midt på dagen.

Det store bok skaper mitt er ferdig,og jeg gleder meg sååå utrolig til å få det på plass.Men min kjære gleder seg ikke til å bære det inn.Det står i loft stuen i garasjen,det er stort,tungt og vanskelig å få inn.Men i helgen må det på plass.

Klem fra meg


tirsdag 9. februar 2010

Nytt skap

Her er jeg i full gang med skapet.Første strøk med grunning er unna gjort.Skal nå hive meg over fargen "sot grå"som skapet skal ha.
Er litt usikker på fargen inni,men tror den må bli hvit.
Fikk fjernet det mønsteret som var på glasset.Satt litt for godt så det gikk en rute i tusen knas,men det er lett å fikse.

Ha en strålende vinter dag alle sammen,klem Heidi