onsdag 4. februar 2009

Prosjekt barnerom

Her er et av rommene som skal pusses opp.Dette skal bli Frida på 10 år sitt rom.
Som dere ser er det et kjempe flott ut gangs punkt.Takene skal males i hvit høy glans.Vindu,dør og lister skal også males hvitt.
Under det lange skrå taket skal det bygges en lang skrivepult med oppbevaring under.Kroken dere ser ved vinduet skal bli en senge alkove,med senge himmel.Motsatt side av skrå taket blir det en vegg med tapet.På denne veggen blir det et sminkebord som sto høyt på ønskelisten til denne frøkna.Og et garde robe skap med tavlemaling.Her er tapeten ,så fargene skal gå i sort,brunt og sølv.
En av disse sminke bordene fra Ikea,er kjempe lekre til ei ung dame.
Flere bilder kommer etterhvert som prosjektet skrider fremover.

mandag 2. februar 2009

En spennende uke

Da er en lang uke over med to utvekslings studenter på besøk.En gutt fra Italia og en gutt fra Nederland.Kjempe hyggelig har det vært men også slitsomt.Kjøring, henting ,handling, matlaging og vasking(av håndklær)har gått i ett.Tre ungdommer i hus merkes både på matbudsjett og vaske maskin............de to store guttene hadde et litt annet mat inntak enn jentene i huset.Måtte jo også lage mat jeg viste de likte.Så her gikk det i pannekaker,taco, spagetti og pizza.

Men absolutt en lærerik og spennende uke.Viser noen nye bilder fra loft stuen.Det hvite skapet er et skap vi kjøpte på finn.Var opprinnelig kirsebær farget.Supert skap til å gjemme alt kontor rotet til mannen.

Et skrive bord og en stol til ble kjøpt inn.Nå har vi hvert vårt arbeids bord,ganske hyggelig å sittte sammen.Synes det ble en fin arbeids krok.


Skal snart viser dere bilder av prosjektet jeg driver med.I morgen bærer det ut for å finne tapeter,farger og tekstiler til alle rommene.Føler meg som en PERSONAL SHOPPER og det er en følelse jeg godt kan vende meg til.

Ha en super fin uke alle sammen.

Tusen takk til alle jeg har fått awarder fra.Blir like glad hver gang.Jeg er litt treig til å dele de ut igjen,skal skjerpe meg.