torsdag 29. januar 2009

Her er ferdig resultat

Sånn så de ut før make over.....................................


Og sånn ble de etter mange timers jobb.Begge stolene ble sorte.Jakten etter det perfekte beige stoffet måtte jeg bare gi opp.Fantes ikke til en normal pris.Men ble godt fornøyd med disse.Utrolig gøy når de endelig er ferdige.
Jeg vil takke alle for de utrolige hyggelig komentarene i forrige innlegg.Dere får meg virkelig til å glede meg over det jeg skal i gang med.Og i morgen braker det løs.Gleder meg veldig.Har fått lov av eier å vise før og etter bilder.


Ønsker dere alle en super fin uke.Neste uke er det spådd en tempratur på 15 til 20 minus.Så pakk dere godt inn og hold dere varme.
Klem /Heidi

søndag 25. januar 2009

Drømmejobben

Jeg har fått drømmejobben.......gleder meg så utrolig til å sette i gang.Ei jente som har fulgt bloggen min en stund kontaktet meg og spurte om jeg var interessert i å hjelpe henne og familien til å pusse opp 3 soverom og en gang(to barnerom og et voksen soverom)Holdt nesten på å ramle av stolen når jeg leste mailen.....Dette er virkelig noe jeg bare har gått å drømt om å jobbe med.
Vi starter til uken med å planlegge,budsjettere og kartlegge hva som skal gjøres i samråd med store og små i familien.Håper jeg med tid og stunder kan lov til å vise før og nå bilder av rommene.ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dette er kult.
Ikke noe spesielt nytt å vise frem fra heimen bortsett i fra noen nye vår blommor......
Jobber med Finn stolene og har endelig funnet et trekk til den sorte stolen ,skal være klart i løpet av en dag eller to.


Ønsker dere alle en kjempe fin helg.Vi skal ta i mot to utvekslings studenter i morgen to gutter på 17 år.En fra Nederland og en fra Italia.Så her blir det internasjonalt i en ukes tid,vi gleder oss.Nå får vi vist frem Norge fra sin beste side,masse snø og forhåpentligvis litt sol i morgen.
Guttene skal fores på brunost og melkesjokolade en hel uke...........