fredag 11. februar 2011

En helt spesiell dag

Etter å ha kommet over sjokket.......... over å ha blitt 40  for et par år siden ,er det faktisk veldig hyggelig å ha bursdag igjen.I dag har det vært venner og familie ut og  inn i heimen hele dagen....kjempe hyggelig.
Nå har jeg landet på sofaen og skal prøve å få med meg hele gull rekka før jeg slukner. 

 Litt nye blomster var på sin plass før helgen.Alltid så koselg med nye blomster spesielt nå når det er så bra utvalg i blomsterbutikkene som nå.
En bursdags kake måtte jeg ho ha i dag.Dette er en marengs kake uten mel og melk(vi har nemlig gluten allergi i familien).Denne kaken har deilig pisket krem i midten med friske bringebær og skjokolade krem på toppen. 
                                                 Kos dere i helgen kjære venner
                                                               Klem fra meg

torsdag 10. februar 2011

Det snør det snør

Da mine venner...... er vi  nesten ferdig med butikken for denne gang(gjenstår to ting   som ikke er solgt)Nå må jeg nesten beholde resten av tingene mine.Dette ble en kjempe suksess så dere skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å gjøre det igjen.
Dere har forhåpentligvis fått kjøpt noen fine ting til en billig penge og jeg har fått kjempe orden i heimen.Men plutselig går jeg lei og da finnes det igjen noe nytt i Heidi`s lille butikk.Kanskje jeg skal lage noe og selge i butikken også............hmhm vi får se.


Jeg har virkelig fått energien over meg igjen etter en heller "dau" januar måned.Må skyldes det vakre vinter været som har vært de siste dagene.Ny snø ,sol og et par pluss grader,helt nydelig


Jeg rydder i alle skuffer og skap og ordner noen nye oppbevarings muligheter her og der.Deilig og få ting i system.
Fra neste uke starter jeg opp noen stol prosjekter igjen,det er egentlig et vår tegn for meg.Litt tidlig ute i år,men våren er ikke langt unna.
Ha en super fin torsdags kveld,helg igjen i morgen.
                                                                  Klem fra meg

mandag 7. februar 2011

Velkommen til Heidi` s salgsblogg

Da er salgs bloggen min åpnet.
.Håper du finner noe som kan være av interesse.Flere ting blir lagt ut i morgen.Kom ikke så langt med opprydningen som jeg hadde håpet men det er bare å fortsette i morgen.
Bloggen finner du her
                                                                          Klem fra meg

søndag 6. februar 2011

Min nye salgsblogg

Hei igjen.......dette blir faktisk innlegg nr to på en og samme dag.


Må jo bare fortelle dere at fra i morgen starter jeg en blogg til......en SALGSBLOGG.
Jeg jobber jo en del som boligstylist og det medførere mange besøk i interiør butikker rundt omkring.Jeg prøver jo å ikke handle så mye til meg selv men jeg går jo på en "smell" titt og ofte.
Det bærer vel egentlig mitt loft preg av.Når noe nytt er kjøpes inn ja da må noe annet tas vekk,og det blir det lager av etterhvert.
Derfor håper jeg at noen av mine lesere kan finne noe av det jeg har liggende interessant jeg har jo mange fine ting som mann bare har gått litt lei.Tingene selges selvfølgelig rimelig.Du sender meg bare mail adr din hvis det er noe du vil ha.
I morgen vet dere da hvor jeg befinner meg,Nemlig på hode i en haug med esker på loftet.
Klem Heidi

Herlige søndag

Kort innom for å ønske dere alle en riktige fin søndag.Her på Østlandet er det 1 pluss grad og nydelig sol.
                                                         Dagen skal nytes ute i akebakken.
                                                                              Klem fra meg