tirsdag 15. november 2011

Julereportasje i Bonytt

Da er julereportasjen fra vårt hjem å finne i det siste Bonytt.
Flinke Franciska tok bilder hos oss i desember i fjor.Og litt ekstra sjel la man jo selvfølgelig i pyntingen,siden det skulle lages reportasje.
Kanskje derfor jeg er så treg på å komme i gang i år.Men til helgen går turen til København på juleshopping og besøk i tivoli,og da tenker jeg det blir masse inspirasjon og hente.
Viser dere noen bilder fra fjorårets julebord.
Ha en kjempe fin tirsdagskveld.

(Det vil også komme en  reportasje  i et fransk interiørmagasin,bladet har jeg ikke navnet på enda,men sier i fra til dere når jeg vet)
søndag 13. november 2011

Søndags sysler

 Et lite livstegn fra meg........har skikkelig dårlig samvittighet for bloggingen om dagen.Men lover å komme sterkere tilbake.Har en del prosjekter på gang og da blir det lite tid til blogging.
Vi fyrer i peisen og koser oss i dag.

                                             Litt jul har begynt å snike seg inn i heimen
Mine skjønne små reinsdyr har fått plass i stuen og årets første amaryllis er på plass på kjøkken benken.
.
Her ser dere en av grunnene til dårlig blogging om dagen..Her sitter jeg så ofte jeg kan  med strikketøyet mitt,som skal bli  julegave til en liten gutt.Klarer jo ikke å legge det fra meg før jeg er ferdig.

 Og dette driver min kjære med i dag(flinke gutten min)........Vi har vært så fornøyde med teglsteinsveggen i stuen at vi bestemte oss for å gjøre det samme på soverommet.Nå fikk jeg også tatt et bilde av hvordan vi gjorde det i stuen.Bygger et lite telt rundt veggen,lager et hull i plasten til slangen og monterer en vifte i den andre enden som suger støvet ut av teltet.Fungerer kjempe greit.


                                                                      Sånn ser det ut


Planen med soverommet er at det skal bli dobbelt så stort ,Mathilde sitt rom lå vegg i vegg med våres.Så nå som hun har flyttet ned får vi et kjempe stort sove/oppholdsrom.
All panel skal vegg og veggene skal gipses.Det skal legges det samme gulvet som i første etage.Og tankene er  og forandre det helt.Vi ønsker oss veldig et mørkt lunt soverom.Så tanken er helt mørke grå vegger.......


Neste helg er det juleshopping til København og jeg gleder meg som en liten unge
Tar gjerne i mot tips på koselig shoppinggater............